Чудо! Лечител от Филипините оперира болни с голи ръце

Чудо! Лечител от Филипините оперира болни с голи ръце

0

Шаман от Филипините вече години наред се слави като истински вълшебник. Алекс Орбито успява да излекува редици хора, оперирайки ги само с голи ръце.

1

Операции

Операции - Новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко относно Операции. Любопитни статии за Операции от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Операции.
Операции - Още преди 3000 г в Древен Египет са правили операции

Още преди 3000 г в Древен Египет са правили операции

23.07.201501063

Поредно доказателство за силно развитата медицина в Древен Египет откри научен екип от университета в Бригам Йънг. Ортопедичен пирон на възраст повече от три хилядолетия бе открит в крака на мумия, съобщава вестник Дейли експрес.

Операции - Цезаровото сечение не е кръстено на Гай Юлий Цезар

Цезаровото сечение не е кръстено на Гай Юлий Цезар

03.04.201402344

Въпреки че тази хипотеза от години циркулира не само в публичното пространство, но може да бъде прочетена и в редица авторитетни издания, в т. ч. и Оксфордския речник, тя не е вярна.

На текущата страница ще попаднеш на най-новите теми и статии относно Операции. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Операции. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Операции. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Операции. Операции, снимки и мнения.