Защо хората нямат опашки?

Защо хората нямат опашки?

0

Защо хората нямат опашки? Нова светлина върху този въпрос и човешката еволюция като цяло дават откритите наскоро фосилизирани останки на риба, плавала преди 350 милиона години в праисторическите морета.

1

Опашки

Опашки - Актуални заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Опашки. Материали за Опашки от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Опашки.
Опашки - Отлично запазена опашка хвърля нова светлина за динозаврите

Отлично запазена опашка хвърля нова светлина за динозаврите

09.12.20160498

Опашка на динозавър на около 99 милиона години, запечатана в кехлибар, е била случайно намерена в Мианмар. До историческото откритие е стигнал местен жител, който искал да продаде кехлибара.

Опашки - За какво служат опашките на животните

За какво служат опашките на животните

21.05.201412959

Опашките на животните имат широко предназначение. Някои видове ги използват за придвижване, за скокове, за пазене на равновесие, за оръжие. Скунксът примерно разпръсква неприятна миризма.

На тази страница ще откриеш избрани материали и статии на тема Опашки. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Опашки. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Опашки. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Опашки. Опашки, идеи и отзиви.