Астероид с размерите на къща приближава Земята през октомври

Астероид с размерите на къща приближава Земята през октомври

Астероид с внушителни размери се очаква да доближи Земята на 12 октомври, предава Европейската космическа агенция. Небесното тяло ще се намира на 44 000 километра от нашата планета, но не представлява опасност за нея.

1

Опасни астероиди

Опасни астероиди - Последните теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Опасни астероиди. Нашите статии за Опасни астероиди от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Опасни астероиди.
Опасни астероиди - НАСА: Хиляди опасни астероиди са се насочили към Земята

НАСА: Хиляди опасни астероиди са се насочили към Земята

15.10.20160614

От Американската космическа агенция НАСА алармираха, че хиляди астероиди са се насочили към нашата планета и за тяхното унищожение ще е необходимо няколко страни да обединят усилията си.

Опасни астероиди - Нов опасен астероид застрашава Земята

Нов опасен астероид застрашава Земята

24.07.201501482

Центърът за малки планети при Международния астрономически съюз съобщава, че испански астрономи са открили нов астероид. 2015 NK13 е напълно нов и неизвестен досега астероид.

Опасни астероиди - Астериод колкото планина минава покрай нас тази нощ

Астериод колкото планина минава покрай нас тази нощ

26.01.20150946

Гигантски астероид ще премине днес покрай Земята. Астероидът, носещ наименованието 2004 BL86, има диаметър около 500 м и тегло от близо 157 милиона това.

Опасни астероиди - Астероид приближава на минимално разстояние Земята днес

Астероид приближава на минимално разстояние Земята днес

07.09.201401491

Тази неделя в около 22 часа българско време астероид ще премине край Земята. Експертите уверяват, че не съществува никаква опасност от сблъсък между двете небесни тела.

Опасни астероиди - 1400 астероида заплашват Земята

1400 астероида заплашват Земята

13.10.201301965

Руски асрономи от обсерваторията ISON-NM откриха огромен астероид, който приближава Земята. Диаметърът на небесното тяло е повече от 1 км, а данните за него са изнесени в сайта на Центъра за малки планети на Международния астрономически съюз.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...