Истината! Ето какво точно се случи с озоновата дупка

Истината! Ето какво точно се случи с озоновата дупка

Озоновата дупка е едно от най-скорошните открития на човечеството. Веднага след като разбрахме за нея, тя се превърна в сензация. Бързо след това обаче славата ѝ залезе и днес никой не говори за нея.

1

Озонова дупка

Озонова дупка - Последните заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Озонова дупка. Материали за Озонова дупка от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Озонова дупка.
Озонова дупка - Ура! Озоновата дупка над Антарктида оздравява

Ура! Озоновата дупка над Антарктида оздравява

05.07.20160392

Озоновата дупка над Антарктида малко по малко е започнала да се свива. Защитният слой там бе най-изтънял, но днес сам се лекува.

Озонова дупка - Озоновата дупка е с размера на Северна Амрика

Озоновата дупка е с размера на Северна Амрика

13.11.20140951

Редица от използваните от човека средства отделят химически вещества, които достигат до озоновия слой и го разрушават. Така той пропуска повече ултравиолетови лъчи, отколкото е необходимо.

Озонова дупка - Смъртоносни ултравиолетови лъчи заплашват хората в Андите

Смъртоносни ултравиолетови лъчи заплашват хората в Андите

10.07.201401094

Германски и американски изследователи са регистрирали рекордно високи нива на ултравиолетово излъчване в региона на Андите около Боливия.

Озонова дупка - Повишаване на морското равнище заплашва цели градове

Повишаване на морското равнище заплашва цели градове

16.05.201401805

Американските учени предупреждават, че ледниците в района на Антарктика са започнали тревожно да се топят, което може видимо да повиши морското равнище.

Озонова дупка - Извънземните идват заради озоновата дупка

Извънземните идват заради озоновата дупка

03.09.201109363

Извънземни могат да ни нападнат заради повишеното количество на парникови газове. До това заключения стигнали учени от НАСА. Те не изключват и възможността пришълците да са мили и сговорчиви.

Озонова дупка - Озоновата дупка намалява

Озоновата дупка намалява

17.09.200904022

Озоновата дупка над Антарктида намалява. Озоновият слой е важен на живота на планетата, тъй като предпазва от вредните ултравиолетови лъчи.