Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

1

Обявиха на конференция във Вашингтон, че за първи път са успели са засекат гравитационните вълни, които според хипотезата смущават времето и пространството.

1

Общата теория на относителността

Общата теория на относителността - Актуални теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Общата теория на относителността. Нашите статии за Общата теория на относителността от древността до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Общата теория на относителността.
Общата теория на относителността - Спътници проверяват теорията на Айнщайн

Спътници проверяват теорията на Айнщайн

14.11.20150758

Европейски физици ще проведат най-строгата проверка, правена до момента относно ОТО – общата теория на относителността на Айнщайн.

На актуалната подстраница ще намериш подбрани материали и статии за Общата теория на относителността. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове на тема Общата теория на относителността. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Общата теория на относителността. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Общата теория на относителността. Общата теория на относителността, снимки и отзиви.