Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

1

Обявиха на конференция във Вашингтон, че за първи път са успели са засекат гравитационните вълни, които според хипотезата смущават времето и пространството.

1

Общата теория на относителността

Общата теория на относителността - Актуални теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Общата теория на относителността. Нашите статии за Общата теория на относителността от древността до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Общата теория на относителността.
Общата теория на относителността - Спътници проверяват теорията на Айнщайн

Спътници проверяват теорията на Айнщайн

14.11.20150768

Европейски физици ще проведат най-строгата проверка, правена до момента относно ОТО – общата теория на относителността на Айнщайн.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...