Американец строи съвременен Ноев ковчег

Американец строи съвременен Ноев ковчег

Американецът Крис Робинсън започва да строи модерен Ноев ковчег в началото на 2012 година. Надеждите на изобретателя са, че до края на тази година ще успее да завърши своята цунами топка и да я представи.

1

Ноев Ковчег

Ноев Ковчег - Актуални теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Ноев Ковчег. Любопитни статии за Ноев Ковчег от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Ноев Ковчег.
Ноев Ковчег - Разкриха се подробности около Ноевия ковчег

Разкриха се подробности около Ноевия ковчег

28.01.201425828

Клиновидно писмо от Древна Месопотамия, изсечено върху плоча на 4000 години, разкри подробности около старозаветната история за ковчега на Ной.

Ноев Ковчег - Откриха Ноевия ковчег, отново

Откриха Ноевия ковчег, отново

29.05.201006494

Учени от Китай обявиха, че се открили останките от Ноевия ковчев. Артефактът е открит на 4000 метра надморска височина в планината Арарат в Турция. Преданието за Ной и Ноевия кофчег.

Ноев Ковчег - Ново откритие: Ноевият ковчег бил кръгъл сал

Ново откритие: Ноевият ковчег бил кръгъл сал

04.01.201007266

Древни клинописи от Вавилон доказват, че Ноевият ковчег, спасил човечеството от потопа, не е бил с формата на кораб, а кръгъл сал. Това се първите писмени доказателства за формата на Ноевия ковчег.

Ноев Ковчег - Ноевият ковчег трябва да се търси в района на Едеса

Ноевият ковчег трябва да се търси в района на Едеса

26.01.200905427

Легендарният ковчег, благодарение на който праведният Ной спасява от Всемирния потоп хората трябва да се търси в провинция Шанлиурфа в югоизточната част на съвременна Турция.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...