Християните почитат Тома Неверни днес

Християните почитат Тома Неверни днес

0

На 6 октомври православната църква почита паметта на апостол Тома Неверни. В Новия завет той е единственият от учениците на Исус Христос, който се е усъмнил в неговото възкръсване

1

Нов завет

Нов завет - Новите заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Нов завет. Нашите статии за Нов завет от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Нов завет.
Нов завет - Църквата почита паметта на Мария Магдалена днес

Църквата почита паметта на Мария Магдалена днес

22.07.20160985

Днес, 22 юли, православната църква почита паметта на света Мария Магдалена, наричана още равноапостолна и мироносица. Мария Магдалена е била една от последователките на Христос и първа е видяла неговото възкресение.

Нов завет - Евангелският текст за жената на Исус е автентичен

Евангелският текст за жената на Исус е автентичен

02.09.201511961

Древният текст от IV век, който бе открит преди няколко години, е напълно автентичен, казват учени от САЩ. Многобройните изследвания на текста са установили, че папирусът не е фалшив

Нов завет - Чудесата в Новия завет

Чудесата в Новия завет

15.08.201024392

Новият завет е доминиран от личността на Исус Христос, който и днес се приема за самия Бог в човешки облик до митологична личност, която никога не е съществувала.

На тази страница ще попаднеш на подбрани теми и статии за Нов завет. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Нов завет. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Нов завет. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Нов завет. Нов завет, съвети и мнения.