Раздадоха антинобеловите награди за комични и ненужни открития

Раздадоха антинобеловите награди за комични и ненужни открития

Едни от най-любопитните награди бяха раздадени преди няколко дни в университетът Харвард. Антинобеловите награди са учредени само преди няколко години, но предизвикват световен интерес.

1

Нобелови награди

Нобелови награди - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Нобелови награди. Любопитни статии за Нобелови награди от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Нобелови награди.
Нобелови награди - Най-любопитното за Нобеловите награди

Най-любопитното за Нобеловите награди

06.10.20140724

Тази година Нобеловите награди ще бъдат връчени на 6 октомври. Наградите носят името на техния създател Алфред Нобел и около тяхното връчване винаги е имало любопитни факти.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...