Раздадоха антинобеловите награди за комични и ненужни открития

Раздадоха антинобеловите награди за комични и ненужни открития

0

Едни от най-любопитните награди бяха раздадени преди няколко дни в университетът Харвард. Антинобеловите награди са учредени само преди няколко години, но предизвикват световен интерес.

1

Нобелови награди

Нобелови награди - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Нобелови награди. Любопитни статии за Нобелови награди от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Нобелови награди.
Нобелови награди - Най-любопитното за Нобеловите награди

Най-любопитното за Нобеловите награди

06.10.20140707

Тази година Нобеловите награди ще бъдат връчени на 6 октомври. Наградите носят името на техния създател Алфред Нобел и около тяхното връчване винаги е имало любопитни факти.

В Съновник.бг на тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани любопитни теми и статии на тема Нобелови награди. Екипът на Съновник.бг се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Нобелови награди. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Нобелови награди. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Нобелови награди. Нобелови награди, съвети и класации.