Великите личности, без които светът не би бил същият

Великите личности, без които светът не би бил същият

0

Супергероите се истински, но не такива, каквито си ги представяме. Те са живели и са се борили с неправдата. Винаги са поставяли другите пред себе си и не са се замисляли да рискуват живота си. Това са реалните личности от историята, променили нейния ход

1

Нобелова награда за мир

Нобелова награда за мир - Последните текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Нобелова награда за мир. Материали за Нобелова награда за мир от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални явления и Нобелова награда за мир.
Нобелова награда за мир - Историята на Далай Лама

Историята на Далай Лама

26.10.201205460

Далай Лама се смята за глава на целия тибетски будизъм и когато се обръщат към него, хората го наричат Ваше светейшество.

На текущата страница ще откриеш избрани любопитни теми и публикации на тема Нобелова награда за мир. Нашият екип се старае да въвежда редовно разнообразни текстове за Нобелова награда за мир. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Нобелова награда за мир. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Нобелова награда за мир. Нобелова награда за мир, снимки и класации.