Отново! Светът свършва през октомври

Отново! Светът свършва през октомври

0

Октомври – това е месецът, в който трябва да настъпи краят на света. Това поне твърди нова конспиративна теория. Причината този път ще е сблъсък с друга планета.

1

Нибиру

Нибиру - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Нибиру. Материали за Нибиру от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Нибиру.
Нибиру - Хората са потомци на анунаките, обитавали тайнствената Нибиру

Хората са потомци на анунаките, обитавали тайнствената Нибиру

18.04.201601080

Според древните шумери обаче нефилимите или анунаките, както те ги наричали, били всъщност коренните обитатели на планетата Нибиру.

Нибиру - Тайнствената планета Нибиру причинява катаклизми на Земята

Тайнствената планета Нибиру причинява катаклизми на Земята

13.04.201601611

За съществуването на десета планета в нашата Слънчева система се знае отдавна, но по някаква причина властите в цял свят предпочитат това да не става общоизвестен факт. Нейното име е Нибиру.

В актуалната подстраница ще намериш най-новите заглавия и публикации на тема Нибиру. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Нибиру. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Нибиру. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Нибиру. Нибиру, идеи и потребителски оценки.