Вижте какво е за вас значението на планетите в астрологията

Вижте какво е за вас значението на планетите в астрологията

Повечето хора знаят позицията на слънчевия си знак, защото Слънцето определя и нашата зодия, но освен него има и други планети, с които астрологията описва пълният характер на един човек.

1

Нептун

Нептун - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Нептун. Материали за Нептун от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Нептун.
Нептун - Слънчевата система порасна с нова планета-джудже до Нептун

Слънчевата система порасна с нова планета-джудже до Нептун

12.07.20160290

Малка планета с диаметър от около 700 километра е забелязана в орбитата около Нептун, съобщават екип астрономи пред Франс прес. Планетата се намира на 9. 7 милиарда километра от Слънцето.

Нептун - Нептун е ретрограден в Риби – какво да очакваме

Нептун е ретрограден в Риби – какво да очакваме

13.06.2016014516

От 13 юни до 20 ноември Нептун ще се движи на обратен ход в Риби. Заради ретроградността на планетата се очаква период на големи мечти, силна интуиция и самозаблуди.

Нептун - Зад Плутон се крият още 2 планети

Зад Плутон се крият още 2 планети

23.06.201401289

Испански астрономи обявиха, че е много вероятно зад Плутон да се крият още две планети, като и двете небесни тела са с необичайно големи размери и въздействат на небесните тела около тях.

Нептун - Седмичният хороскоп до 15 юни

Седмичният хороскоп до 15 юни

09.06.201403068

Тази седмица Нептун става ретрограден в Риби, Меркурий продължава с обратния ход в Рак, а между Марс, Уран и Плутон ще се образува напрегнат квадрат.

Нептун - Морски богове и създания

Морски богове и създания

30.08.201107555

Древните цивилизации имали своите морски богове. Може би най-великият сред морските богове е Посейдон. Най-древният от известните ни морски богове, вавилонският бог Оан.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...