Рускиня разказа за срещата си с Необяснимото

Рускиня разказа за срещата си с Необяснимото

0

Странна случка в гората, вълнува съзнанието на жена от Русия от дълго време. Вече четвърт век изплашената дама си спомня за среща с необяснимото, която тя и нейното куче са имали.

1

Необясними Случаи

Необясними Случаи - Актуални теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Необясними Случаи. Нашите статии за Необясними Случаи от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Необясними Случаи.
Необясними Случаи - Самолет призрак лети над небето на Великобритания

Самолет призрак лети над небето на Великобритания

25.08.201501116

Самолет призрак прелетя в небето над малкото английско графство Дарбишър, съобщава местният ежедневник Дерби Телеграф. Няколко човека, независимо един от друг, позвънили в полицията с твърдението, че са забелязали огромен самолет от Втората световна

Необясними Случаи - Мистериозните кътчета на Световния океан

Мистериозните кътчета на Световния океан

05.05.201344615

Океанът е пълен със загадки. Хората традиционно го смятат за мистериозен и предпочитат да му се възхищават от брега. Има места в световния океан, които хората определят като най-мистериозни.

Необясними Случаи - Един дядо със 7 живота

Един дядо със 7 живота

25.10.2012514643

Шуменски дядо излезе вчера сутринта, мина за по-направо през релсите, там го блъсна локомотив, но той не му се даде. Вкопчи се в него и се повози 40 метра.

Необясними Случаи - Момчето, което вижда миналото

Момчето, което вижда миналото

15.04.2010311788

Джейми е 11-годишно момче, което има дарбата да вижда миналото. В детето се е преродил лейтенант от американския флот, загинал в битките над остров Иводзима в Тихия океан. Необясними случаи.

Необясними Случаи - Случаи, които нямат обяснение

Случаи, които нямат обяснение

11.12.2009620182

Съществуват необясними случаи, които не могат да бъдат обяснени с логиката. Интересни случаи на необясними съвпадения и случки.

Необясними Случаи - Легенди за Баскервилското куче

Легенди за Баскервилското куче

05.11.200938090

Баскервилското куче от едноименния роман на Артър Конан Дойл е най-популярният обитател край блатата във Великобритания. Легенди и необясними случаи, свързани с Баскервилското куче.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На тази страница ще намериш най-новите заглавия и статии на тема Необясними Случаи. Редакторският ни екип се старае да въвежда редовно различни материали относно Необясними Случаи. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Необясними Случаи. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Необясними Случаи. Необясними Случаи, идеи и отзиви.