Рускиня разказа за срещата си с Необяснимото

Рускиня разказа за срещата си с Необяснимото

Странна случка в гората, вълнува съзнанието на жена от Русия от дълго време. Вече четвърт век изплашената дама си спомня за среща с необяснимото, която тя и нейното куче са имали.

1

Необясними Случаи

Необясними Случаи - Актуални теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Необясними Случаи. Нашите статии за Необясними Случаи от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Необясними Случаи.
Необясними Случаи - Самолет призрак лети над небето на Великобритания

Самолет призрак лети над небето на Великобритания

25.08.201501163

Самолет призрак прелетя в небето над малкото английско графство Дарбишър, съобщава местният ежедневник Дерби Телеграф. Няколко човека, независимо един от друг, позвънили в полицията с твърдението, че са забелязали огромен самолет от Втората световна

Необясними Случаи - Мистериозните кътчета на Световния океан

Мистериозните кътчета на Световния океан

05.05.201304753

Океанът е пълен със загадки. Хората традиционно го смятат за мистериозен и предпочитат да му се възхищават от брега. Има места в световния океан, които хората определят като най-мистериозни.

Необясними Случаи - Един дядо със 7 живота

Един дядо със 7 живота

25.10.2012014782

Шуменски дядо излезе вчера сутринта, мина за по-направо през релсите, там го блъсна локомотив, но той не му се даде. Вкопчи се в него и се повози 40 метра.

Необясними Случаи - Момчето, което вижда миналото

Момчето, което вижда миналото

15.04.2010012600

Джейми е 11-годишно момче, което има дарбата да вижда миналото. В детето се е преродил лейтенант от американския флот, загинал в битките над остров Иводзима в Тихия океан. Необясними случаи.

Необясними Случаи - Случаи, които нямат обяснение

Случаи, които нямат обяснение

11.12.2009020459

Съществуват необясними случаи, които не могат да бъдат обяснени с логиката. Интересни случаи на необясними съвпадения и случки.

Необясними Случаи - Легенди за Баскервилското куче

Легенди за Баскервилското куче

05.11.200908905

Баскервилското куче от едноименния роман на Артър Конан Дойл е най-популярният обитател край блатата във Великобритания. Легенди и необясними случаи, свързани с Баскервилското куче.