Научните факти, по-невероятни от научна фантастика

Научните факти, по-невероятни от научна фантастика

0

В сферата на научната фантастика практически всичко е възможно, родено от фантазиите на талантливи творци. Но има истории от света на науката, които са по-невероятни и от измислените от най-богатото въображение.

1

Наука

Наука - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Наука. Нашите статии за Наука от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Наука.
Наука - До 20 години изобретяват телепортацията

До 20 години изобретяват телепортацията

02.07.20160320

Според британското издание Телеграф, руското правителство е на път да развие технологията на телепортацията. Таблоидът дори съобщава и конкретни срокове и планирани ресурси.

Наука - Физик твърди, че е построил машина на времето

Физик твърди, че е построил машина на времето

28.04.20160879

Именно в теорията за студен ядрен синтез, разработен от Расулов, е скрита тайната на пътешествията във времето. Въз основа на нея ученът е построил модел на механизъм, способен да придвижи човек в миналото или бъдещето.

Наука - Науката може да заличи човечеството

Науката може да заличи човечеството

20.01.20160416

Легендарният астрофизик Стивън Хокинг посочи най-големите опасности за хората от 21 век. Според него науката е едно от основните неща, които могат да заличат човешката раса.

Наука - Тийнейджър откри нова планета в Млечния път

Тийнейджър откри нова планета в Млечния път

13.06.201501023

Едва 17-годишен, английският студент Том Уаг може да се похвали с факта, че той е откривател на цял нов свят. Младежът успял да открие изцяло нова планета в Млечния път.

Наука - Религия или наука – две теории за нашето съществуване

Религия или наука – две теории за нашето съществуване

11.04.201511362

Религия и наука – две теории за живота, които обяснят съществуването на всичко около нас, но с различни методи и различни принципи. И именно различията между тях палят споровете помежду им.

Наука - Стивън Хокинг призна: Има Господ!

Стивън Хокинг призна: Има Господ!

12.03.2015813952

Един от най-ярките представители на научната общност – Стивън Хокинг, призна, че има Господ. Светилото в съвременната наука направи това изказване при своя реч, изнесена в Университета в Кембридж.

Наука - История на забранените изобретения

История на забранените изобретения

02.10.201335021

В днешно време науката и технологията са се развили достатъчно, за да улеснят живота на хората. Но все още има накъде да се развиваме и има още да се учим на това как да използваме по-оптимално ресурсите на природата.

Наука - Предсмъртните видения

Предсмъртните видения

04.07.2013313843

Удивителното е, че няма значение къде е роден човек, в какво вярва или каква религия изповядва. Всички разкази са предсмъртните видения са еднакви по всички краища на земното кълбо.

Наука - Плюйте си в пазвата, петък, 13-ти е

Плюйте си в пазвата, петък, 13-ти е

13.04.201272926

Днес е петък, 13-ти. Колко от треперят от страх да не ги сполети нещастие? ! В науката има специално наименование за хората, които се страхуват от фаталното число - трискаидекафобия.

Наука - Ватикана готова да покръсти извънземни

Ватикана готова да покръсти извънземни

05.12.201172772

Папата и неговите приближени са готови дори да покръстят пришълците, стига разбира се те да пожелаят това. Те ще бъдат повече от радостни, ако извънземните дадат някакъв недвусмислен знак, че съществуват.

На текущата подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации за Наука. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Наука. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Наука. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Наука. Наука, съвети и потребителски оценки.