Новата най-възрастна жена на планетата издаде тайната на дълголетието си

Новата най-възрастна жена на планетата издаде тайната на дълголетието си

0

117-годишната Вайлет Браун от Ямайка е новият рекордьор в категорията най-възрастен човек на планетата. Тя разкрива, че е дължи дълголетието на една малка тайна, която няма нищо общо с храненето.

1

Най-възрастна жена

Най-възрастна жена - Новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Най-възрастна жена. Материали за Най-възрастна жена от вековете до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Най-възрастна жена.
Най-възрастна жена - Труп на 115-годишна жена разкрива тайната на безсмъртието

Труп на 115-годишна жена разкрива тайната на безсмъртието

26.04.201417458

Трупът на 115-годишната Хендрике ван Андел-Шипер, която е била известна като най-възрастната здрава жена, според учените крие ключа към разгадаването на безсмъртието.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата подстраница ще откриеш най-новите заглавия и статии относно Най-възрастна жена. Екипът на Съновник.бг се старае да публикува често разнородни материали на тема Най-възрастна жена. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Най-възрастна жена. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Най-възрастна жена. Най-възрастна жена, съвети и мнения.