До век човечеството може да изчезне заради климатичните промени

До век човечеството може да изчезне заради климатичните промени

Човечеството може да бъде унищожено от ужасяваща промяна на климата през следващите 100 години. Шокиращото твърдение е на американски изследователи, които смятат, че възможността за края на познатата ни цивилизация е 1 на 20

1

Наводнения

Наводнения - Актуални заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Наводнения. Любопитни статии за Наводнения от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Наводнения.
Наводнения - Климатолог: Всички ще умрем след три години

Климатолог: Всички ще умрем след три години

12.09.20170518

На човечеството му остават само три години спокоен живот, а на някои държави – дори по-малко. След това има голяма вероятност всички да умрем.

Наводнения - Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

20.03.2017053952

В зависимост от зодията гневът на един човек може точно да се сравни с определено стихийно бедствие. Дали подпалвате атмосферата около себе си, или от отнасяте всичко като ураган, може да проверите според вашата зодия.

Наводнения - Не е шега! Земята губи кислорода, необходим ни за живот

Не е шега! Земята губи кислорода, необходим ни за живот

29.09.20160417

Количеството на кислород на планетата е намаляло с около 1 процент през последните 800 хиляди години, като учените са категорични, че тенденцията трябва да се прекъсне.

Наводнения - Нострадамус: Спасителят идва през 2016 година!

Нострадамус: Спасителят идва през 2016 година!

18.03.2016033481

Нострадамус е един от най-популярните пророци и астролози, живели някога. Предсказанията му за предстоящата 2016 година са изключително страшни, но в същото време носят и доза надежда.

Наводнения - Изминалата 2015 е най-лошата климатична година

Изминалата 2015 е най-лошата климатична година

08.01.20160545

2015 година ще остане в историята като най-лошата година от климатична гледна точка. В нея бяха регистрирани няколко рекорда, които изобщо не могат да бъдат определени като положителни.

Наводнения - Земята e по-гореща, необитаема и наводнена от всякога!

Земята e по-гореща, необитаема и наводнена от всякога!

03.12.20150441

В началото на декември проведе втората по рода си Климатична конференция на всички страни на планетата в Париж. На нея лидерите обсъдиха проблемите и мерките, които могат да бъдат взети, за да се спре пагубното влияние, което човекът оказва на Земята.

Наводнения - WWF: Българските гори ще изчезнат

WWF: Българските гори ще изчезнат

28.06.201401658

Драстичната промяна в климата ще се отрази неминуемо на българските гори, които ще изчезнат, а това пък ще доведе до промени и в биоразнообразието ни.

Наводнения - Ванга: Черно море ще стигне Сливен

Ванга: Черно море ще стигне Сливен

26.06.2014053744

Старо пророчество на Ванга, разпространено от бизнесмена Антолий Лубченко, казва, че на Земята предстои нов потоп, заради които Черно море ще достигне Сливен.

Наводнения - Повишаване на морското равнище заплашва цели градове

Повишаване на морското равнище заплашва цели градове

16.05.201401734

Американските учени предупреждават, че ледниците в района на Антарктика са започнали тревожно да се топят, което може видимо да повиши морското равнище.

Наводнения - Значение на сънищата в Хиндуизма

Значение на сънищата в Хиндуизма

13.05.201404459

Според Хиндуизма, сънищата ни са нещо повече от обикновени визуални картини, които подсъзнанието ни рисува, те са индикация на нашето минало, настояще и бъдеще.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...