Невероятно! Мъж оцеля след ухапване от змии и удар от мълния

Невероятно! Мъж оцеля след ухапване от змии и удар от мълния

0

Кайл успява да оцелее след ухапване от змии, паяк, алигатор и удар от мълния. Мнозина го определят за един от най-големите каръци в света, други смятат, че той е невероятен късметлия, над който определено бди ангел хранител.

1

Мълнии

Мълнии - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Мълнии. Нашите статии за Мълнии от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Мълнии.
Мълнии - Факти за светкавиците и мълниите

Факти за светкавиците и мълниите

21.08.20150939

Безспорно мълниите са едни от най-забележителните природни явления. Освен страхопочитание те будят и възхита с мощното си великолепие. По същество те са електрически заряд в атмосферата, проявяващ се обикновено по време на буря.

Мълнии - Броят на мълниите се увеличава заради глобалното затопляне

Броят на мълниите се увеличава заради глобалното затопляне

23.11.20140344

Глобалното затопляне и резките климатични промени ще доведат до увеличаване на мълниите с 50 процента до края на века, пишат от Асошиейтед прес.

Мълнии - Какво е да те порази мълния десет пъти

Какво е да те порази мълния десет пъти

20.10.20140804

Мелвин Робъртс е американец, който живее в град Сенека, щата Южна Каролина. Той става медийно известен през 2011 година – тогава споделя, че е удрян от мълния шест пъти.

Мълнии - Природни стихии превръщат жени в ясновидки

Природни стихии превръщат жени в ясновидки

18.09.201424282

Природни бедствия превръщат обикновени жени в ясновидки със свръхестествени способности и то точно в един определен географски регион, разположен близо до Македония.

Мълнии - Мълния порази девойка, докато спи в дома си

Мълния порази девойка, докато спи в дома си

30.05.201404668

Нетипичен инцидент се случи в сряда следобед в жилището на семейство от русенското село Ръжица. Кълбовидна мълния удари 16-годишна девойка, докато спи в дома си, пише Стандарт.

Мълнии - Мълния счупи пръста на статуята на Христос

Мълния счупи пръста на статуята на Христос

19.01.201431934

Удар от мълния е счупил част от палеца на знаменитата статуя на Исус Христос в Рио де Жанейро, разположена на 709-метровия хълм Корковадо.

Мълнии - Светкавиците може да причинят главоболие

Светкавиците може да причинят главоболие

18.02.20130759

Според ново проучване, главоболието може да има повече общо с гръмотевичните бури, отколкото някой е предполагал. Установено е, че мълнията в действителност може да допринесе за появата на главоболие и мигрена.

Мълнии - Мълниите убиват мъже

Мълниите убиват мъже

12.07.201102544

Мълниите убиват по-често мъже, защото те не смятат капризите на природата за нещо важно. Можете да се предпазите от мълния в кола - това се нарича клетката на Фарадей.

Мълнии - Кълбовидната мълния – знак на съдбата или гост от Космоса?

Кълбовидната мълния – знак на съдбата или гост от Космоса?

27.06.201122949

Едва от многобройните хипотези предполага, че кълбовидната мълния е не просто сгъстена висока енергия, а друга, небелтъчно форма на живот, която прониква при нас от паралелния свят.

Мълнии - Мълнии поразяват над 1000 души годишно

Мълнии поразяват над 1000 души годишно

16.01.201111485

Всяка минута в различни краища на света падат по 100 мълнии. За една година жертвите от гръмотевици са над хиляда. Най-доброто скривалище по време на гръмотевична буря е автомобила.

На текущата страница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации за Мълнии. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Мълнии. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Мълнии. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Мълнии. Мълнии, съвети и потребителски оценки.