Година на коня за Козирог

Година на коня за Козирог

2

Годината на коня предвещава промени в живота на Козирога. Кариерата ще се развива, докато се гради нов дом.

1

Мъж Козирог

Мъж Козирог - Новите теми и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Мъж Козирог. Материали за Мъж Козирог от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Мъж Козирог.
Мъж Козирог - Отрицателните черти на зодия Козирог

Отрицателните черти на зодия Козирог

10.01.20143123182

Отрицателните черти на Козирога неминуемо са забелязани от хората, които имат щастието го до познават. Те не са толкова многобройни, но за сметка на това могат да доведат до крайни ексцесии.

Мъж Козирог - Неочаквани черти на зодия Козирог

Неочаквани черти на зодия Козирог

21.04.20133520427

Много от Козирозите мъже остават стари ергени, тъй като не искат да се обвързват. Те предпочитат за законни половинки жени, които са по-възрастни от тях, но са добре уредени финансово.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...