Празнуваме Зимния Кръстовден. Тази нощ се сбъдват всички молитви!

Празнуваме Зимния Кръстовден. Тази нощ се сбъдват всички молитви!

0

Ден преди Богоявление, на 5 януари, отбелязваме Зимния Кръстовден, който се нарича още Попова Коледа, Кръстци и Водокръщи. Това е последният ден от мръсните дни, започнали след Коледа – 25 декември.

1

Молитви

Молитви - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Молитви. Любопитни статии за Молитви от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Молитви.
Молитви - Кръстовден е – днес се сбъдват всички молитви

Кръстовден е – днес се сбъдват всички молитви

14.09.2016210503

На 14 септември българската православна църква се прекланя пред кръста, на който е разпънат Исус Христос. В народните вярвания денят се нарича Кръстовден и се смята, че днес всички молитви ще се сбъднат.

Молитви - Тази нощ е вълшебна и ще сбъдне всичките ви желания

Тази нощ е вълшебна и ще сбъдне всичките ви желания

05.08.201605990

За нощта срещу Преображение Господне съществуват различни поверия, а едно от тях е, че в часовете срещу големия християнски празник небето се отваря и всички желания се сбъдват.

Молитви - Милиони се молят днес, в световния ден на молитвата

Милиони се молят днес, в световния ден на молитвата

11.05.201511652

11 май в календара се отбелязва като ден на молитвата и поради тази причина милиони християни по света ще се обърнат с обща молитва към Бог за здраве, мир, любов, благоденствие и доброта.

Молитви - Разкодираха Фестоския диск

Разкодираха Фестоския диск

29.10.201404467

Прочутият Фестоски диск, представляващ документ на рисунъчната писменост от особен род, може би най-после е бил разчетен от учените от Техническия образователен институт на остров Крит, Гърция. Вече почти цял век изследователите се занимават с изключителн

Молитви - Чудо в Кръстова гора – нямо момиченце проговори

Чудо в Кръстова гора – нямо момиченце проговори

15.09.201416664

4-годишно момиченце проговорило за първи път навръх Кръстовден след прекарани 3 дни и 3 нощи в местността Кръстова гора. Близките смятали детето за нямо и вярата ги накарала за отведат го на святото място.

Молитви - Василиевите молитви помагат при магия

Василиевите молитви помагат при магия

29.07.2014240882

Много хора от собствен опит казват, че Василиевите молитви помагат при направена магия, като тези молитви може да ги прочетете вкъщи без да се налага да плащат на врачки или ходжи.

Молитви - Растящият камък в Горни Богров превръща молитви в реалност

Растящият камък в Горни Богров превръща молитви в реалност

08.05.201415342

Според отец Антим от параклиса Свети Георги Победоносец в Горни Богров растящият камък, който е символ на храма, е сбъднал молитвите на много бездетни семейства

Молитви - Силата на молитвите

Силата на молитвите

06.07.2013529948

Самият акт на молитвата е доказателство за вярата ни в божествения ред и в значението на собственото ни съществование. Тя изразява вярата ни в живота и в житейските правила.

Молитви - Намапатия - лечение с молитва

Намапатия - лечение с молитва

07.01.2013120107

Съществуват много алтернативни лечения, освен общоприетите за медицината начини. Едно от тези алтернативни лечения се нарича намапатия. Представлява лечение с молитва или повтаряне на някаква мантра

Молитви - Уроки и урочасване при деца

Уроки и урочасване при деца

20.12.2012220580

Когато говори за уроки и урочасване, П. Димков уточнява, че най-податливи на това подло хипнотизиране са децата или хората със слаба воля.

В актуалната страница ще намериш последните теми и статии относно Молитви. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Молитви. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Молитви. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Молитви. Молитви, снимки и мнения.