Какъв езотерик сте?

Какъв езотерик сте?

2

Хората, които се привличат от езотерични теми и науки, могат да се класифицират в няколко типа спрямо степента им на привличане към езотеричното и темите, от които се интересуват.

1

Мистика

Мистика - Най-новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Мистика. Любопитни статии за Мистика от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Мистика.
Мистика - Повелителите на нощта променяли маите

Повелителите на нощта променяли маите

23.08.201104559

Маите вярвали, че съществуват богове, наречени повелители на нощта, които били в състояние да променят живота на хората. Сред тях имало и бог на любовните приключения.

Мистика - Как да отворим третото си око

Как да отворим третото си око

06.07.2011049743

Между веждите на човек се намира специална жлеза - най-мистичната и загадъчната в човешкия организъм. В будизма и индуизма това място е смятано за третото око.

Мистика - Цветовете на аурата - тайна и мистика

Цветовете на аурата - тайна и мистика

19.12.2010018032

Днес навярно дори децата знаят, че размерът, цветът и формата на аурата характеризират здравословното състояние на човека, определят неговото настроение и поведение. Цветове на аурата.

Мистика - Ирландия била мистичната Атландита

Ирландия била мистичната Атландита

14.06.201008494

Шведският учен-географ Улф Ерлингсон стигна до извода, че Ирландия е мистичната Атлантида на Платон. Споровете за съдбата на Атлантида и възможното й разположение се водят вече хилядолетия наред