Мистерията с липсващите пръсти на Галилео Галилей

Мистерията с липсващите пръсти на Галилео Галилей

0

Галилео Галилей е провокираща личност не само приживе, но и след смъртта си. След като е изгорен на клада, неговите останки са погребани в малка стая в близост до параклиса на послушниците.

1

Мистерии

Мистерии - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Мистерии. Материали за Мистерии от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Мистерии.
Мистерии - Да си богат и прокълнат: Историята на призрачното имение Уинчестър

Да си богат и прокълнат: Историята на призрачното имение Уинчестър

10.04.201701116

Парите на семейство Уинчестър са прокълнати, защото са изцапани с кръв. Духовете на всички убити с пушка Уинчестър ще я преследват. . .

Мистерии - Древните загадки, които продължават да смайват света

Древните загадки, които продължават да смайват света

12.11.2016017245

На земята все още има мистерии, които никой не е разгадал. Това важи с особена сила, когато става дума за обичаите и познанията на древните ни прадеди.

Мистерии - Чудо! Кораб, изчезнал в Бермудския триъгълник, се завърна

Чудо! Кораб, изчезнал в Бермудския триъгълник, се завърна

16.06.2015112437

Истинско чудо се случи пред очите на кубинската брегова охрана. Ненадейно се появи изоставен кораб, за който стана ясно, че е изчезнал през първата половина на миналия век в зоната на Бермудския триъгълник.

Мистерии - Зловещи мистерии от цял свят

Зловещи мистерии от цял свят

30.10.201439744

Зловещата история за холандския кораб Оранг Медан датира от 1947 година. Два американски кораба получили шокиращо съобщение, докато се намирали близо до крайбрежието на Малайзия.

Мистерии - Мистерия обвива опразнено индийско село

Мистерия обвива опразнено индийско село

07.10.201405252

Преди около два века мистериозно изчезва цялото население на Кулдара. Освен всички 1500 негови жители загадъчбо се изпаряват и лица от много други близки селища, намиращи се в пустинята Тар.

Мистерии - Разгадаха вековна мистерия от Долината на смъртта

Разгадаха вековна мистерия от Долината на смъртта

08.09.201405175

Американски учени успяха да разгадаят вековната мистерия на движещите се камъни от Долината на смъртта. Процесът на движение на камъните по дъното на езерото Рейстрак Плая беше разкрит.

Мистерии - Мистериозен тунел пресича България

Мистериозен тунел пресича България

30.10.20133473616

Доцент Ангел Калинов, който от години оглавява катедрата по генетика към ВСИ – Пловдив, твърди че таен подземен тунел прекосява цяла България.

Мистерии - Мистерията Уилям Шекспир

Мистерията Уилям Шекспир

14.05.201368624

Един въпрос вече близо 400 години терзае учените. Кой е автор на безсмъртните произведения на Шекспир. Наистина ли един самообразовал се англичанин е написал всички тези безсмъртни сонети и пиеси.

Мистерии - Антарктида крие тайнствен град

Антарктида крие тайнствен град

24.04.2013418469

Пустеещият леден континент Антарктида винаги е били обгърнат от неразрешени мистерии. Американски изследовател се натъкнал на мистериозин град по време на неговите експедиции.

Мистерии - Бермудският триъгълник и неговата история

Бермудският триъгълник и неговата история

19.04.2013516523

Бермудският триъгълник или началото на една от най-големите мистерии за 20 век. Всичко започва с полет 19 и изчезването на корабът Сандра.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На актуалната страница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации на тема Мистерии. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Мистерии. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Мистерии. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Мистерии. Мистерии, идеи и потребителски оценки.