Мъдрите мисли, които представят духовните закони на Вселената

Мъдрите мисли, които представят духовните закони на Вселената

0

Както не може да отречем силата на гравитацията, така и не може да отречем някои духовни закони в нашата Вселена като Силата на привличането. Вижте как действат тези правила, описани в няколко мъдри цитата.

1

Мисли

Мисли - Последните теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Мисли. Материали за Мисли от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Мисли.
Мисли - Преди да изтече 2016-та, вижте тези забавни цитати за Нова година

Преди да изтече 2016-та, вижте тези забавни цитати за Нова година

30.12.20160834

В последните часове, когато изпращаме старата хора, повечето хора са фиксирани върху тежки мисли относно миналото. Ако вие не сте от тях и предпочитате да се усмихнете на днешния празник, хвърлете едно око на най-забавните цитати, свързани с Нова година.

Мисли - Петгодишен телепат може да чете мислите на майка си

Петгодишен телепат може да чете мислите на майка си

22.11.201501205

Рамсез Сангино, който е едва на 5 години, срази учените от Харвард като при няколко експеримента показа, че чрез телепатия успява да познае числата, които майка му Никс е намислила.

Мисли - Мъдрости от китайските мислители

Мъдрости от китайските мислители

11.10.201503536

Едни от най-големите философи в историята са именно китайските мислители. Макар изречени преди много векове, техните думи могат да бъдат актуални и днес.

Мисли - Седем съвета как да повишим вибрациите си

Седем съвета как да повишим вибрациите си

11.03.201505089

Всички ваши мисли и чувства са енергия. Тази сила е един вид вибрация, която комуникира със заобикалящия ни свят. Научете се как да повишите тези вибрации и вижте как това ще промени живота ви драстично в положителна посока.

Мисли - Притча за иноверците

Притча за иноверците

13.01.201501219

Хората сме напълно свободни същества, затова всеки има право да говори, каквото сметне за добре. Това как ще го приеме отсрещният, зависи само от него самия. Всеки сам избира какви емоциии да допуска до себе си и как да реагира на случващото се.

Мисли - Мъдри мисли за жените

Мъдри мисли за жените

12.01.201525577

От незапомнени време човечеството се опитва да разгадае женската природа и да я разбере. В тази връзка са се изказвали редица писатели, творци и философи.

Мисли - Учени овладяха телепатията

Учени овладяха телепатията

24.09.201413088

Френски учен получил съобщение от свой индийски колега посредством уред за електроенцефалограма и човешки разум.

Мисли - Учени си предадоха мисъл чрез телепатия

Учени си предадоха мисъл чрез телепатия

20.09.2014122904

Индийски и френски учен успяха да си предадат мисъл чрез телепатия. Това е първият успешен експеримент, който доказва, че телепатията съществува и един ден всеки ще може да я използва.

Мисли - Доказано! Негативните мисли могат да ни убият

Доказано! Негативните мисли могат да ни убият

28.08.201437421

Статистиката показва, че пациенти, които имат негативни мисли преди някаква хирургична операция, оцеляват по-рядко. Според доктор Клифтън Мийдър страховете биха могли да се превърнат в самоизпълняващо се пророчество.

Мисли - Размислите ни правят нещастни

Размислите ни правят нещастни

08.04.201424922

Когато мислите ни блуждаят, се чувстваме нещастни. Когато правим секс, концентрираме мисловната си дейност. Мислите, които ни занимават, предсказват дали ще се чувстваме щастливи.

В актуалната страница ще попаднеш на подбрани любопитни теми и публикации на тема Мисли. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Мисли. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Мисли. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Мисли. Мисли, идеи и класации.