Какво разкриват за нас скъпоценните камъни на рождения ни месец

Какво разкриват за нас скъпоценните камъни на рождения ни месец

0

Всеки камък е управител на определен месец. Научете как това влияе на личността и здравето ни.

1

Минерали

Минерали - Новите заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Минерали. Любопитни статии за Минерали от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Минерали.
Още за Минерали на посочения линк
Минерали - Свойствата на кървавия камък Хелиотроп

Свойствата на кървавия камък Хелиотроп

08.07.20160779

Хелиотропът е камък с удивително разнообразни приложения. Вярванията на древните му приписват свойства, свързани със защитата от врагове, лекуването на рани и спиране на кръвотечението. Смята се, че е камъкът на майките и жизнената сила.

Минерали - Чудотворният хематит разваля най-страшната магия - кръвната!

Чудотворният хематит разваля най-страшната магия - кръвната!

21.06.2016014885

Хематитът е един от онези дарове на Земята, които имат своята скрита сила и енергия. Благодарение на нея, с тези ценни камъни човек може да се предпази от множество опасни заболявания. Известен като камъка на магьосниците в миналото, хематитът. . .

Минерали - Значението на скъпоцените камъни в съня ни

Значението на скъпоцените камъни в съня ни

25.10.201525850

Различните камъни в съня ни, ни показват различни пътища, които трябва да извървим. Какво е значението на всеки един камък може да видите тук.

Минерали - Минералите, които могат да убиват

Минералите, които могат да убиват

19.02.201405606

Някои камъни и минерали могат да помагат, а други вредят на здравето на хората и дори могат да убиват.

Минерали - Халцедон - свойства и ползи

Халцедон - свойства и ползи

16.09.201303157

Като повечето сини и зелени камъни, Халцедонът оказва благоприятно въздействие върху нервната система. Смята се, че минералите, оцветени в син цвят притежават способността да нормализират кръвното.

Минерали - Амазонит - свойства и ползи

Амазонит - свойства и ползи

12.09.201312107

При главоболие се прави масаж с помощта на амазонит върху слепоочията, докато болката отмине. При проблеми със зъбите амазонитът се слага на мястото, където е болката.

Минерали - Гибелните свойства на минералите

Гибелните свойства на минералите

02.09.201305357

Много от минералите, които можем да срещнем в природата, имат свойствата да лекуват и убиват. Хиляди истории разказват за пътешественици, които щом се докоснели до някои камък, изненадващо умирали.

Минерали - Свойства и действие на жадеит

Свойства и действие на жадеит

13.07.2013013250

В китайската култура жадеитът е наричан камък на небето. Според китайците този камък е символ на петте човешки добродетели – това са милосърдие, решителност, смелост, мъдрост и справедливост.

Минерали - Зодиакални камъни

Зодиакални камъни

24.03.2013437681

На всяка зодия принадлежи по един камък, носещ определени привилегии за притежаващия го. Смята се, че той може да гарантира определени облаги.

Минерали - Лунен камък - значение и свойства

Лунен камък - значение и свойства

04.03.2013418224

Лунният камък проявява силата си върху всички хора, родени при пълнолуние. За тях е необходимо да го имат, за да могат да се зареждат с небесната енергия.

На тази страница ще откриеш избрани теми и статии относно Минерали. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Минерали. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Минерали. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Минерали. Минерали, снимки и мнения.