Пътуването във времето е възможно, но само в миналото

Пътуването във времето е възможно, но само в миналото

Една от малкото концепции, родени в умовете на фантастите, които хората все още не са разгадали как се прави, е тази за пътуването във времето. Според един учен обаче пътуването във времето е възможно само в обратна посока, тоест в миналото

1

Миналото

Миналото - Най-новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Миналото. Нашите статии за Миналото от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Миналото.
Миналото - Кога е създаден първият МОЛ и други неизвестни факти от Античността

Кога е създаден първият МОЛ и други неизвестни факти от Античността

15.03.20170880

Когато повечето хора чуят за Античността, те автоматично се сещат за Древна Гърция, Рим, Египет, Персия, Месопотамия, Китай и други велики империи от миналото.

Миналото - Смях! Първите описания на неща, които днес приемаме за даденост

Смях! Първите описания на неща, които днес приемаме за даденост

02.03.20170966

Нашият свят е странно място, пълно с невероятни неща. Често приемаме много от тях, че са даденост. От дълго време човечеството е оставило назад в миналото си ококореното си въодушевление към поредните открития на изследователите. Но какво е било в началот

Миналото - Нещастието да се родиш жена в миналото

Нещастието да се родиш жена в миналото

20.02.201705629

Дори и днес, когато се смята, че съществува равноправие между половете, все още има какво да се желае в тази посока. Регулярно различни доклади сочат, че е много по-трудно за една жена да пробие в кариерата, отколкото за един мъж.

Миналото - Можем да си спомним миналото с помощта на магнити

Можем да си спомним миналото с помощта на магнити

10.12.20160419

Колко често ви се е случвало почти веднага след като ви кажат нечий телефонен номер или адрес да го забравите? Същото важи и за паролите и друга често важна информация.

Миналото - Какъв си бил в миналото и какъв ще си в следващия живот?

Какъв си бил в миналото и какъв ще си в следващия живот?

18.09.201603189

Питали ли сте се някога какви сте били в предишния си живот и като каква личност ще се изявите в следващото си прераждане.

Миналото - Как да преодолеем миналото?

Как да преодолеем миналото?

04.02.201601989

Човешката психика има мощен предпазен механизъм, който ни помага да преодолеем неприятните моменти от миналото. Казват, че времето лекува, но някои хора просто не могат да преодолеят миналото и това им пречи да продължат напред.

Миналото - Шокиращи престъпления от миналото, разбулени от археолози

Шокиращи престъпления от миналото, разбулени от археолози

02.11.201501358

Въпреки идеализираните образи от миналото, представяни ни в учебниците по история, истината е, че Античността и Средновековието са били свирепи времена, времена на кръв и ужаси, в които да те набият на кол или разпнат на кръст не е било нещо нечувано

Миналото - Необясними снимки от миналото

Необясними снимки от миналото

02.11.201406888

Как можем да си обясним снимките с мистериозни образи на тях, датиращи от много преди хората да започнат да боравят с днешните технологии. Страховита е и снимката с духа на Фреди Джаксън, направена през 1919 година.

Миналото - Най-странните методи за лечение в миналото

Най-странните методи за лечение в миналото

27.08.201402580

В съвремието с редицата нови технологии около нас е трудно да повярваме колко странни методи за лечение са използвали хората в минало. Някои то тях са примитивни, жестоки и доста плашещи.

Миналото - Хрономиражите – снимки на миналото

Хрономиражите – снимки на миналото

21.03.201402690

Според специалистите по паранормалин явления, когато хората виждат миражи и събития, които отразяват друго време – минало или бъдеще, става дума за хрономиражи.