Можем да си спомним миналото с помощта на магнити

Можем да си спомним миналото с помощта на магнити

0

Колко често ви се е случвало почти веднага след като ви кажат нечий телефонен номер или адрес да го забравите? Същото важи и за паролите и друга често важна информация.

1

Миналото

Миналото - Най-новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Миналото. Нашите статии за Миналото от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Миналото.
Миналото - Какъв си бил в миналото и какъв ще си в следващия живот?

Какъв си бил в миналото и какъв ще си в следващия живот?

18.09.201602156

Питали ли сте се някога какви сте били в предишния си живот и като каква личност ще се изявите в следващото си прераждане.

Миналото - Как да преодолеем миналото?

Как да преодолеем миналото?

04.02.201601559

Човешката психика има мощен предпазен механизъм, който ни помага да преодолеем неприятните моменти от миналото. Казват, че времето лекува, но някои хора просто не могат да преодолеят миналото и това им пречи да продължат напред.

Миналото - Шокиращи престъпления от миналото, разбулени от археолози

Шокиращи престъпления от миналото, разбулени от археолози

02.11.201501181

Въпреки идеализираните образи от миналото, представяни ни в учебниците по история, истината е, че Античността и Средновековието са били свирепи времена, времена на кръв и ужаси, в които да те набият на кол или разпнат на кръст не е било нещо нечувано

Миналото - Необясними снимки от миналото

Необясними снимки от миналото

02.11.201436000

Как можем да си обясним снимките с мистериозни образи на тях, датиращи от много преди хората да започнат да боравят с днешните технологии. Страховита е и снимката с духа на Фреди Джаксън, направена през 1919 година.

Миналото - Най-странните методи за лечение в миналото

Най-странните методи за лечение в миналото

27.08.201412293

В съвремието с редицата нови технологии около нас е трудно да повярваме колко странни методи за лечение са използвали хората в минало. Някои то тях са примитивни, жестоки и доста плашещи.

Миналото - Хрономиражите – снимки на миналото

Хрономиражите – снимки на миналото

21.03.201432469

Според специалистите по паранормалин явления, когато хората виждат миражи и събития, които отразяват друго време – минало или бъдеще, става дума за хрономиражи.

Миналото - За скоковете във времето

За скоковете във времето

10.04.201343314

Тайнствените пътешествия във времето винаги са вълнували почитателите на неизвестното и загадъчното. Все още не е ясно дали изобщо са възможни скоковете във времето, но някои случаи потвърждават тази хипотеза.

Миналото - Миналите животи

Миналите животи

17.02.2012715357

Всеки втори човек вярва, че вече е живял на тази планета. Много хора вярват, че някои от проблемите в живота им се дължат на проблеми, които самите те са предизвикали в някой минал живот.

Миналото - Примка във времето

Примка във времето

05.06.201173892

Едно от най-странните явления е така наречената примка във времето - когато хора и предмети от миналото се озовават в далечното бъдеще.

Миналото - Пътешествието в бъдещето е възможно

Пътешествието в бъдещето е възможно

04.05.201015730

Според един от водещите световни физици проф. Стивън Хокинг пътуването през времето е възможно. Той обаче счита, че това може да стане само в бъдещето, не и в миналото.

На текущата страница ще откриеш последните заглавия и публикации за Миналото. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Миналото. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Миналото. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Миналото. Миналото, съвети и потребителски оценки.