Защо времето тече по-бързо, когато остаряваме?

Защо времето тече по-бързо, когато остаряваме?

1

Помните ли, че докато бяхте деца, сякаш времето течеше по-бавно – чакането за Коледа и Нова година, времето до поредната ваканция или излизането на любимия филм.

1

Минаване на времето

Минаване на времето - Актуални текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко на тема Минаване на времето. Нашите статии за Минаване на времето от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални събития и Минаване на времето.
Минаване на времето - Времето тече с различно темпо за всеки

Времето тече с различно темпо за всеки

15.04.201334968

Времето тече с различно темпо за различните хора, установили са американски учени. Характерът и темпераментът също влияят върху възприятието на времето.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...