Науката не познава 99.9 процента от живите организми на Земята!

Науката не познава 99.9 процента от живите организми на Земята!

0

Според най-изчерпателната оценка на живота на Земята, излязла официално в научните среди, на нашата планета живеят един трилион вида. Това е най-малко 100 хиляди пъти по-голяма бройка от досега приетата, че съществува на Земята.

1

Микроорганизми

Микроорганизми - Най-новите теми и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Микроорганизми. Любопитни статии за Микроорганизми от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Микроорганизми.
Микроорганизми - Ще можем ли в скоро време да хакнем човешкото тяло?

Ще можем ли в скоро време да хакнем човешкото тяло?

06.04.20160380

Усилието да се впрегне силата на живите клетки направи огромна крачка напред благодарение на нов метод, който е на път да направи революция в синтетичната биология. Учените са успели буквално да хакнат жива клетка

Микроорганизми - Смъртоносни бактерии нападат планетата ни!

Смъртоносни бактерии нападат планетата ни!

02.12.201511207

Неуловима бактерия напада планетата ни. Опасният микроорганизъм вече е открит в животни и проби от болни хора.

Микроорганизми - Откриха пандоравирус с извънземен произход

Откриха пандоравирус с извънземен произход

24.07.201324354

Френски учени откриха най-големия вирус, откриван някога до сега. Новооткрития вирус надвишавал десетократно по размер всички останали познати на науката вируси. Кръстили го пандоравирус.

Микроорганизми - Учени откриха непозната бактерия в антарктическо езеро

Учени откриха непозната бактерия в антарктическо езеро

10.03.201311512

Екип от руски учени направи сензационно откритите, докато изследваше проби взети от подледниковото (субглетчерното) езеро Восток в Антарктика. Учените са убедени, че са открили съвсем нов вид бактерия в тайнственото субглетчерно езеро.

Микроорганизми - Умна бактерия търси злато

Умна бактерия търси злато

06.02.201303806

Учени от канадският университет Макмастър“ откриха вещество, с чиято помощ специален вид бактерии, са в състояние да отделят разтворено във вода злато.

Микроорганизми - Растения и бръмбари могат да живеят на Марс

Растения и бръмбари могат да живеят на Марс

16.04.201012507

Учени проведоха тест кои животни и растения могат да оцелеят на Марс. Най-устойчиви се оказват микроорганизмите, а след тях са бръмбарите, които умират, но от глад.

Микроорганизми - Микробите могат да живеят в Космоса

Микробите могат да живеят в Космоса

04.04.201001106

Микроорганизмите на Земята са адски устойчиви. Те дори могат да се реят из. . . Космоса. Микроби мутанти изкарали 3 години на Луната без въздух и храна.

Микроорганизми - Всички хора сме дошли от Космоса

Всички хора сме дошли от Космоса

04.02.2010119102

Всички хора сме дошли на Земята от Космоса. Когато комети удрят планетите изтласкнат жива материя, а някои микроорганизми оцеляват и попадат върху нови планети.

Микроорганизми - Природни Явления: Кървавите водопади на Антарктида

Природни Явления: Кървавите водопади на Антарктида

18.09.200916647

Едно от най-тайнствените природни явления са кървавите водопади в Антарктида. Учените установиха, че цветът им се дължи на живи микроорганизми, живели под летниците милиони години.

В Съновник.бг на тази страница ще намериш избрани теми и публикации за Микроорганизми. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Микроорганизми. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Микроорганизми. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Микроорганизми. Микроорганизми, съвети и потребителски оценки.