Доверете се на птиците - не на синоптиците

Доверете се на птиците - не на синоптиците

1

Въпреки целия научен арсенал, с които днешните шамани на времето разполагат, синоптичните прогнози често са изненадващо неточни. Ето няколко алтернативни начини да се опитаме да предвидим какво ще бъде времето само благодарение на знаците на природата.

1

Метеорология

Метеорология - Новите теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Метеорология. Нашите статии за Метеорология от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Метеорология.
Метеорология - Човек сам може да предсказва времето

Човек сам може да предсказва времето

03.02.201303983

Някои хора могат сами да предсказват времето с помощта на собствените си усещания или като се вглеждат в природните явления.

Метеорология - Невероятни метеорологични аномалии

Невероятни метеорологични аномалии

10.12.201104300

Сред най-невероятните метеорологични явления е лунната дъга, коланът на Венера, Северното сияние, сребристите облаци, както и хало - светещ пръстен около Слънцето.

Метеорология - Метеорологични митове

Метеорологични митове

24.09.201103033

Има много митове за метеорологичните условия. Един от тях е, че кучетата ядат трева, когато предстои буря. Друг мит е, че звездите показват дали ще вали на другия ден.

Метеорология - Мълниите убиват мъже

Мълниите убиват мъже

12.07.201102588

Мълниите убиват по-често мъже, защото те не смятат капризите на природата за нещо важно. Можете да се предпазите от мълния в кола - това се нарича клетката на Фарадей.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...