Вулканичните изригвания в древността – по вина на метеорити

Вулканичните изригвания в древността – по вина на метеорити

0

Метеорни потоци в дълбоката древност са предизвикали вулканичните изригвания в онези години. Сблъсъците, които са предизвикали метеоритите, са причина за облика на планетата ни днес – такъв, какъвто го познаваме.

1

Метеоритни сблъсъци

Метеоритни сблъсъци - Последните текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Метеоритни сблъсъци. Любопитни статии за Метеоритни сблъсъци от древността до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Метеоритни сблъсъци.
Метеоритни сблъсъци - Учени: Динозаврите са били топлокръвни животни!

Учени: Динозаврите са били топлокръвни животни!

23.07.201301092

Според професор Роджър Сиймур от Университета по естествени науки в Аделаида, Австралия динозаврите да били топлокръвни същества подобно на далечните си родственици птиците и бозайниците.

Метеоритни сблъсъци - Какво всъщност е убило динозаврите?

Какво всъщност е убило динозаврите?

18.02.201333818

Нови предположения за астероида, убил динозаврите, излагат тезата, че той е бил последния удар, който ги е довършил. Влечугите вече са страдали от изчерпващите се климатични дадености

На актуалната подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации за Метеоритни сблъсъци. Екипът на Съновник.бг се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Метеоритни сблъсъци. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Метеоритни сблъсъци. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Метеоритни сблъсъци. Метеоритни сблъсъци, снимки и класации.