Метеоритите, които промениха човешката история

Метеоритите, които промениха човешката история

0

Някои от метеоритите, паднали на Земята, дори са променяли цялата човешка история, а според нови теории те са донесли живота на планетата от непознати кътчета на Вселената

1

Метеорити

Метеорити - Най-новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко на тема Метеорити. Материали за Метеорити от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Метеорити.
Метеорити - Загадъчно огнено кълбо прониза небето над Испания

Загадъчно огнено кълбо прониза небето над Испания

13.12.20160827

Огромно огнено кълбо, чийто източник е неизвестен, е преминало снощи в небето над Южна Испания. Пет астрономически обсерватории са засекли явлението в района между провинциите Гренада и Хаен.

Метеорити - Метеорит и огромен горски пожар предизвикали човешката еволюция

Метеорит и огромен горски пожар предизвикали човешката еволюция

05.10.20160208

Преди 56 милиона години рязко повишаване на температурите в световен мащаб предизвиква пълна промяна във фауната на Земята. Учените смятат, че този екстремен период на глобално затопляне е предизвикал появата на първите примати

Метеорити - Седемте астероида, които могат да унищожат живота на Земята

Седемте астероида, които могат да унищожат живота на Земята

21.09.20160267

Земята редовно се сблъсква с малки астероиди, които не я застрашават, защото изгарят при първия допир с земната атмосфера. Но ако до планетата ни стигнат небесни дела с по-голям диаметър, ще настъпи истински Апокалипсис.

Метеорити - Метеор се взриви в небето над Кипър

Метеор се взриви в небето над Кипър

10.09.20160385

Странен обект е прелетял небето над кипърската столица Никозия и се предполага, че най-вероятни става въпрос за метеор мака и все още на не са открити останки от него.

Метеорити - Земята се размина с Апокалипсис. Никой не го видя, че идва!

Земята се размина с Апокалипсис. Никой не го видя, че идва!

08.09.20160818

Земята се размина с опустошителна катастрофа. Огромен метеорит с размерите на малка планина прелетя инфарктно близко до планетата в края на месец август. Научната общност е все още в шок, тъй като. . .

Метеорити - А ако Суифт-Татъл удари Земята?

А ако Суифт-Татъл удари Земята?

28.07.20160328

Идните няколко седмици ще са най-добрите тази година за наблюдение на падащи звезди. В момента минава метеоритният поток Делта Аквариди, а веднага след него идва и известният поток Персеиди. Те рисуват в небето красиво шоу, сътворено от падащите прашинки

Метеорити - Намислете си желания! Иде зрелищен метеоритен поток

Намислете си желания! Иде зрелищен метеоритен поток

23.07.20160672

През следващите дни ще сме свидетели на един от най-зрелищните метеоритни потоци. Падащи звезди ще могат да се видят от вечерта на 23 юли, а пикът ще е вечерта между 28 и 29 юли.

Метеорити - Очаква ни дъжд от падащи звезди

Очаква ни дъжд от падащи звезди

28.06.201601856

На 28 и 29 юни метеоритните потоци Южни и Северни Делта-Аквариди ще сбъдват всяко едно желание. Те ще се виждат най-добре от южното полукълбо.

Метеорити - НАСА не вярва метеорит да е убил човек в Индия

НАСА не вярва метеорит да е убил човек в Индия

12.02.20160260

Експертите от НАСА не вярват на твърденията, че метеорит е причинил за смъртта на шофьора на автобус в индийския щат Тамил Наду.

Метеорити - За първи път в историята метеорит уби човек

За първи път в историята метеорит уби човек

09.02.20160814

Паднал метеорит е убил човек и е ранил още трима души край индийския град Велор. Подобно събитие се случва за първи път в историята, местните казват, че в първия момент са помислили пронизителния шум за избухнала бомба.

В Съновник.бг на тази подстраница ще попаднеш на последните заглавия и публикации на тема Метеорити. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Метеорити. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Метеорити. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Метеорити. Метеорити, идеи и потребителски оценки.