Борис Золотов - велик медиум или шарлатанин?

Борис Золотов - велик медиум или шарлатанин?

0

На практика никъде в интернет пространството няма биографични данни за Борис Золотов, които да могат да се смятат за достоверни.

1

Медиуми

Медиуми - Последните теми и публикации. Мистика, загадки и всичко за Медиуми. Материали за Медиуми от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Медиуми.
Медиуми - Какво означава, ако имате буква М на дланта си

Какво означава, ако имате буква М на дланта си

24.07.20141621583

Тези хора се борят с всички сили и когато правят нещо, влагат цялото си същество и воля. По тази причина очакват, че и другите ще са като тях. Често обаче биват разочаровани.

Медиуми - Вече всеки може да развие суперспособности

Вече всеки може да развие суперспособности

11.08.201327007

Ясновидството и правенето на магия са определяни като феномени, но това не променя факта, че има хора, които са в състояние да получат информация за бъдещи или минали събития по нетрадиционни начини.

Медиуми - Надпреварата на Русия и САЩ в използването на телепатия

Надпреварата на Русия и САЩ в използването на телепатия

31.10.201213914

Няколко случая за хора ползвали телепатия и парнормалното през студената война. Телепатични ескперименти.

Медиуми - Какво представляват медиумите

Какво представляват медиумите

08.03.2012310815

Медиумите са хора, които чрез различни способи могат да контактуват с мъртвите. Има чуващи, виждащи медиуми, които съответно могат да чуят и видят дух.

Медиуми - Медиумите - канали за комуникация с духове

Медиумите - канали за комуникация с духове

07.02.201106464

Медиумите изграждат канали за комуникация с духовете обикновено на починали близки. В състояние на транс, както при Едгар Кейси, духът използва органите на медиума, за да говори с близките си.

Медиуми - Предсказания с домино

Предсказания с домино

22.01.201136977

Доминото е прост метод за предсказване на съдби и макар да е по-познато като детска игра, то е и известна форма за пророкуване чрез хвърляне на жребий.

Медиуми - Светкавиците татуират завинаги

Светкавиците татуират завинаги

10.06.201003607

Светкавиците оставят върху хора и предмети изображения на дървета и животни с фотографска точност. Случва те да рисуват и кръстове. Белези от Лихтенберг. Ударените от светкавица стават шамани и медиум

Медиуми - 6-годишна американка контактува с мъртвите

6-годишна американка контактува с мъртвите

06.10.200949874

Медиумите са хора, които разговорят мъртвите. Един от най-известните медиуми в САЩ е Елисън Дъбис. Тя започнала да говори с мъртвите шестгодишна. Медиумът разкрива престъпления.

Медиуми - Духове в Тексас

Духове в Тексас

04.07.200932669

Ресторант Catfish Plantation се намира в Тексас. Той е известен със своите исторически сгради и къщи, а самият ресторант - с духовете. Направени са многобройни проверки от медиуми.

В актуалната страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации на тема Медиуми. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Медиуми. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Медиуми. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Медиуми. Медиуми, идеи и класации.