Нови компютри могат да изтрият мисли без ваше знание

Нови компютри могат да изтрият мисли без ваше знание

0

Не можеш да докоснеш свободата на съзнанието ми, е написал драматургът Джон Милтън през далечната 1634 година. Сега обаче, 400 години по-късно, с технологичния напредък, който роди машини, можещи да четат човешките мисли.

1

Машини

Машини - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема Машини. Материали за Машини от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Машини.
Машини - Физик твърди, че е построил машина на времето

Физик твърди, че е построил машина на времето

28.04.20160961

Именно в теорията за студен ядрен синтез, разработен от Расулов, е скрита тайната на пътешествията във времето. Въз основа на нея ученът е построил модел на механизъм, способен да придвижи човек в миналото или бъдещето.

Машини - Роботите ще общуват по човешки

Роботите ще общуват по човешки

07.11.20150217

Учените от Технологичния институт на Джорджия, САЩ, достигнаха нова висота в разработката на роботите. Те успяха да направят робот, който да общува човешки.

В Съновник.бг на тази страница ще попаднеш на последните теми и статии на тема Машини. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Машини. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Машини. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Машини. Машини, идеи и мнения.