Църквата почита паметта на Мария Магдалена днес

Църквата почита паметта на Мария Магдалена днес

0

Днес, 22 юли, православната църква почита паметта на света Мария Магдалена, наричана още равноапостолна и мироносица. Мария Магдалена е била една от последователките на Христос и първа е видяла неговото възкресение.

1

Мария Магдалена

Мария Магдалена - Последните теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Мария Магдалена. Нашите статии за Мария Магдалена от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Мария Магдалена.
Мария Магдалена - Евангелският текст за жената на Исус е автентичен

Евангелският текст за жената на Исус е автентичен

02.09.201511962

Древният текст от IV век, който бе открит преди няколко години, е напълно автентичен, казват учени от САЩ. Многобройните изследвания на текста са установили, че папирусът не е фалшив

Мария Магдалена - Коя е била Мария Магдалена

Коя е била Мария Магдалена

12.04.201514272

Мария Магдалена е една от главните библейски фигури, свързани с Възкресението на Христос. Тя е и най-енигматичният образ, описан в Библията.

Мария Магдалена - Мария Магдалена е написала 4-то евангелие от Библията

Мария Магдалена е написала 4-то евангелие от Библията

09.12.201402951

Нови разкрития посочват блудницата Мария Магдалена като автора на четвъртото евангелие от Библията – Евангелието на Йоан. Смята се, че Мария Магдалена е била най-близкия ученик на Исус Христос.

Мария Магдалена - Сензация! Исус е имал 2 деца от Мария Магдалена

Сензация! Исус е имал 2 деца от Мария Магдалена

11.11.201457532

Превод на стар ръкопис от 570 година след новата ера прави сензационно разкритие, казвайки, че Исус Христос е бил женен за Мария Магдалена и дори че двамата са имали 2 деца.

На актуалната страница ще намериш най-новите материали и статии относно Мария Магдалена. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Мария Магдалена. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Мария Магдалена. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Мария Магдалена. Мария Магдалена, снимки и класации.