Шекспир е пушил марихуана?

Шекспир е пушил марихуана?

0

Учените са убедени, че великият драматург е написал някои от своите творби, когато е бил под въздействието на канабиса. Специалистите подчертават, че в Сонет 76 на драматурга е спомената т. нар. трева, както и стимулиращия й ефект.

1

Марихуана

Марихуана - Актуални текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Марихуана. Материали за Марихуана от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Марихуана.
Марихуана - Терапия с марихуана излекува епилептик

Терапия с марихуана излекува епилептик

26.08.201322330

Въпросът за това дали е полезна марихуаната или не витае в научното и обществено пространство от години. Напоследък обаче все повече случаи говорят за положителните резултати след употребата ѝ.

Марихуана - Великата конспирация за марихуаната

Великата конспирация за марихуаната

18.10.20121619330

Фактът, че конопът има около 25 000 употреби, е все още неизвестен на широката публика. Той се използва в състава на храни, бои, гориво, дрехи, строителни материали и много други.

Марихуана - Нови психични разстройства крадат от съня

Нови психични разстройства крадат от съня

17.07.201123601

Нови психични разстройства влошават качеството и количеството на съня. Сред тях са хиперсексуалното разстройство, както и синдромът на отказване на марихуана.

Марихуана - Древните китайци се лекували с марихуана

Древните китайци се лекували с марихуана

08.08.200912725

В пустинята Гоби арехолози откриха тайник в могила на шаман отпреди 2500 години за съхранение на марихуана. Древните китайци са използвали марихуаната като болкоуспокоително.

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на последните материали и статии на тема Марихуана. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Марихуана. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Марихуана. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Марихуана. Марихуана, идеи и отзиви.