Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

От политиците и лидерите до актьорите и писателите, тези хора често са източник на някои от най-големите обиди в историята. Някои от обидите са срещу лица, някои срещу цели групи хора (най-често мъже), а други са по отношение на държави или нации.

1

Маргарет Тачър

Маргарет Тачър - Най-новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Маргарет Тачър. Любопитни статии за Маргарет Тачър от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Маргарет Тачър.
Маргарет Тачър - Пет големи мита за Маргарет Тачър

Пет големи мита за Маргарет Тачър

11.04.201303222

Маргарет Тачър беше противоречива личност. Възхвалявана, критикувана и мразена, уважавана и боготворена – първата жена премиер в историята на Великобритания и Европа остави незабравимо наследство.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...