Легенди, свързани с Рилския манастир

Легенди, свързани с Рилския манастир

0

Свидетелство, че мощите на Иван Рилски имат целебна сила, е и фактът, че самият папа Йоан-Павел Втори свежда глава пред тях през 2002 г. , когато пристига в България.

1

Манастири

Манастири - Най-новите теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко относно Манастири. Материали за Манастири от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Манастири.
Манастири - Сънища за храмове и църкви

Сънища за храмове и църкви

12.07.2013119040

Ако сънувате, че виждате или отивате в храм, то това означава, че скоро ще бъдете изключително изкушени от нещо. Сънищата за храмове са символ за метафизичният характер на сънуващия.

Манастири - Иконата на Богородица в Бачковския манастир изцери слепец

Иконата на Богородица в Бачковския манастир изцери слепец

08.05.201323883

Бях сляп, но прогледнах. Оцелях благодарение на вярата и молитвите към иконата на Дева Мария в Бачковския манастир, споделя тайната за чудотворното си изцеление Петър Павлов.

Манастири - Вековната тайна на Килифаревския манастир

Вековната тайна на Килифаревския манастир

06.03.201315861

Смята се, че отлично укрепения Килифаревски манастир е представлявал идеалното място, където да се съхраняват свитъците на прочутата Търновска школа. Те обаче не са намерени до сега. Именно те са целта на копачите.

Манастири - Катакомбите и мумиите в Палермо

Катакомбите и мумиите в Палермо

30.01.201302856

В тези катакомби има най-различни хора – момче на 14 години, духовници и др. Всички те са облечени с най-модерните дрехи, които са притежавали приживе, а сега се вече полуразпаднати зад вратите на манастира.

Манастири - Френски парфюм в манастирски стени откриха в Созопол

Френски парфюм в манастирски стени откриха в Созопол

25.10.201221751

Археолози откриха стъкленици с френски парфюм в стените на открития неотдавна средновековен манастир Свети Апостоли в Созопол.

На текущата страница ще намериш избрани заглавия и публикации на тема Манастири. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Манастири. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Манастири. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Манастири. Манастири, идеи и потребителски оценки.