Най-смъртоносните болести в човешката история

Най-смъртоносните болести в човешката история

Колкото и кръвожадно същество да е човекът и каквито и войни да е водил срещу себеподобните си, най-големият палач на човешката раса са смъртоносните болести.

1

Малария

Малария - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Малария. Нашите статии за Малария от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Малария.
Малария - Египетските фараони са имали проблеми със сърцето

Египетските фараони са имали проблеми със сърцето

16.04.201104883

Египетските фараони умирали в ранна възраст от атеросклероза. Тя била предизвикана от хронични инфекции, възникнали след болести като малария. Средната възраст в Древен Египет била 40 години.

Малария - Разкриха Тутанкамон, умрял от малария

Разкриха Тутанкамон, умрял от малария

18.02.201005320

ДНК-експертиза показа, че фараонът Тутанкамон е бил заразен от паразита plasmodium falciparum, предизвикващ смъртоносна малария и е боледувал от костна болест, заради която е бил кривокрак.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...