Най-смъртоносните болести в човешката история

Най-смъртоносните болести в човешката история

0

Колкото и кръвожадно същество да е човекът и каквито и войни да е водил срещу себеподобните си, най-големият палач на човешката раса са смъртоносните болести.

1

Малария

Малария - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Малария. Нашите статии за Малария от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Малария.
Малария - Египетските фараони са имали проблеми със сърцето

Египетските фараони са имали проблеми със сърцето

16.04.201104863

Египетските фараони умирали в ранна възраст от атеросклероза. Тя била предизвикана от хронични инфекции, възникнали след болести като малария. Средната възраст в Древен Египет била 40 години.

Малария - Разкриха Тутанкамон, умрял от малария

Разкриха Тутанкамон, умрял от малария

18.02.201005300

ДНК-експертиза показа, че фараонът Тутанкамон е бил заразен от паразита plasmodium falciparum, предизвикващ смъртоносна малария и е боледувал от костна болест, заради която е бил кривокрак.

На актуалната страница ще намериш избрани материали и статии за Малария. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Малария. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Малария. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Малария. Малария, съвети и отзиви.