Магически ритуали за красота и привлекателност, с които ще е винаги твой

Магически ритуали за красота и привлекателност, с които ще е винаги твой

Жените от различните страни от векове събират и прилагат ефикасни домашни рецепти за разкрасяване. Освен тях обаче има и много магически ритуали, с които дамите засилват своята привлекателност и стават като магнит за срещуположния пол.

1

Магически Ритуали

Магически Ритуали - Новите заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Магически Ритуали. Нашите статии за Магически Ритуали от Средновековието до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Магически Ритуали.
Магически Ритуали - Тайният код на заклинанията

Тайният код на заклинанията

25.10.20131220566

Правенето на магически ритуали почти винаги е съпътствано от използването на специални думи или изрази.

Магически Ритуали - Как ни помагат баенето и леенето на куршум

Как ни помагат баенето и леенето на куршум

21.08.2013519197

Ритуалите на баене и леене на куршум съществуват от 6000 години. Въпреки че баячките и лечителките са били преследвани от църквата, а науката ги е осмивала - те са оцелели като магическа категория.

Магически Ритуали - Ритуали за успех през новата година

Ритуали за успех през новата година

31.12.2012117194

Последната нощ на отиващата си и първият ден на настъпващата година са магически. Използвайте ги, за да привлечете късмета на своя страна и да се заредите с енергия за новата година. Това може да стане с някои обичаи, залегнали във фолклора.

Магически Ритуали - Да се отървем от лошия късмет

Да се отървем от лошия късмет

05.10.201226106838

Понякога се случва на човек дълго време да не му върви почти във всяко едно отношение. За да се отървете от лошия късмет, ще ви помогнат някои магически хитрини.

Магически Ритуали - Как да се отървем от взимане на дългове

Как да се отървем от взимане на дългове

30.09.2012216521

Ако напоследък често взимате дългове и не можете да излезете от омагьосания кръг на постоянно взимане назаем, за да връщате на други хора, ще ви помогне специален магически ритуал.

Магически Ритуали - Как да превърнете ресането в магически ритуал

Как да превърнете ресането в магически ритуал

28.09.2012611522

Въпреки че е ежедневие, ресането на косата представлява истински магически ритуал, който можете да използвате за сбъдване на ваши цели.

Магически Ритуали - Арабската Магия

Арабската Магия

28.05.2012118612

За най-подходящ ден от седмицата за извършване на магически ритуали от арабската магия се смята петък. Магическите действия изискват повторения между три и седем пъти.

Магически Ритуали - Тъмните обреди на шумерите

Тъмните обреди на шумерите

01.11.201005877

Магията била основа на живота в Шумер. Шумерите се прекланяли пред четирите посоки на света и четирите стихии. Основен атрибут на всеки магически ритуал бил кръстът.

Магически Ритуали - Маймуните изчезват заради магиически ритуали

Маймуните изчезват заради магиически ритуали

01.04.201002125

101 вида маумуни са заплашени от изчезване заради традиционната медицина и религиозните практики по света. Съществуват вярвания, че части от телата на маймуните лекуват болести.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...