Кумари Кандам и легендата за Лемурия

Кумари Кандам и легендата за Лемурия

0

Всички сме чували за изгубената Атлантида. Знаете ли обаче, че има легенда, много напомняща тази за нея, но разказва за липсващата Лемурия. Тя често се свързва с историята за Кумари Кандам.

1

Люлката на цивилизацията

Люлката на цивилизацията - Актуални теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Люлката на цивилизацията. Любопитни статии за Люлката на цивилизацията от вековете до наше време. Феномени, загадки, паранормални явления и Люлката на цивилизацията.
Люлката на цивилизацията - Търсят произхода на човечеството в България

Търсят произхода на човечеството в България

05.07.20170256

Съвременният човек се е формирал в България. Африканските прахора са много по-млади от тези, които са били на родна земя.

На тази страница ще намериш последните теми и статии относно Люлката на цивилизацията. Редакторският ни екип се старае да въвежда постоянно различни материали относно Люлката на цивилизацията. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Люлката на цивилизацията. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Люлката на цивилизацията. Люлката на цивилизацията, идеи и отзиви.