Вашият дневен хороскоп за 15 май

Вашият дневен хороскоп за 15 май

0

Седмицата стартира доста оптимистично. Ще срещнем подкрепа от хора, които не са ни се стрували надеждни, и това ще ни вдъхне кураж и стремеж.

1

Любовен Хороскоп

Любовен Хороскоп - Актуални теми и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Любовен Хороскоп. Нашите статии за Любовен Хороскоп от вековете до наше време. Феномени, загадки, паранормални събития и Любовен Хороскоп.
Любовен Хороскоп - Вижте какво са ви подготвили звездите ви за днес – 6-ти май

Вижте какво са ви подготвили звездите ви за днес – 6-ти май

06.05.2017014601

Денят е прекрасен до 12 часа. До този час той е преизпълнен с настроение. След това обаче се активизира един нехармоничен аспект със Сатурн. До 16 часа, когато вече Луната ще бъде вече без курс, ще има спад в тонуса и временни трудности.

Любовен Хороскоп - Разберете какъв е хороскопът ви за месец март

Разберете какъв е хороскопът ви за месец март

01.03.2017023252

Месец март ще е белязан от ретроградното движение на Венера, което ще започне от 4 март в зодия Овен. С обратния си ход планетата ще изисква да изгладим всички недоразумения в партньорските взаимоотношения.

Любовен Хороскоп - Любовният хороскоп до 1 май

Любовният хороскоп до 1 май

25.04.201604676

Дните между 25-ти април и 1-ви май ще ви донесат неподозирани перспективи в любовен план. От вас ще се изисква да действате в точния момент, но и да не напрягате излишно нещата.

Любовен Хороскоп - Любовният хороскоп за седмицата до 10 април

Любовният хороскоп за седмицата до 10 април

05.04.201603691

Започва период на бурни и неукротими страсти, понеже Венера влиза в Овен и ще остане на територията на огнената зодия до края на април. Този седмица романтиката ви е гарантирана

Любовен Хороскоп - Любовният хороскоп за месец април

Любовният хороскоп за месец април

02.04.201602576

От 6 април Венера ще влезе в зоната на огнения Овен, разпалвайки страстите и правейки ни по-открити в любовните отношения. Трябва обаче да се пазим от прекаленото драматизиране на всеки проблем.

Любовен Хороскоп - Любовният хороскоп за месец март

Любовният хороскоп за месец март

03.03.2016011623

Планетата на любовта – Венера, ще се движи между Водолей и Риби, а аспектите, които създава през месец март, изискват да не се хвърляме с главата напред в нова любов, а да бъдем по-разумни.

Любовен Хороскоп - Любов в годината на Козата за Риби

Любов в годината на Козата за Риби

12.02.201504436

В началото на 2015 година Дървената Коза ще обгради Рибите с любов, разбирателство и хармония. Въпреки това, представителите на тази зодия трябва да бъдат предпазливи.

Любовен Хороскоп - Любов в годината на Козата за Водолей

Любов в годината на Козата за Водолей

11.02.201505444

Дървената Коза е приготвила хармоничен и стабилен любовен живот за представителите на зодия Водолей. Те ще се чувстват като част от романтична приказка. Леката и непринудена нагласа към житейските неволи ще топли душата на Водолея през първата половина на

Любовен Хороскоп - Любов в годината на Козата за Козирог

Любов в годината на Козата за Козирог

09.02.201506284

Любовната и чувствена сфера за представителите на знака Козирог няма да бъде много наситена през годината на Дървената Коза. Козирозите по природа са сдържани, не обичат да показват излишни емоции без необходимост, но това тяхно загадъчно поведение ще се

Любовен Хороскоп - Любов в годината на Козата за Стрелец

Любов в годината на Козата за Стрелец

05.02.201503847

Самотните Стрелци ще бъдат жадни за нови изпепеляващи отношения, макар да виждат, че са безперспективни и краткотрайни.

В актуалната подстраница ще намериш избрани материали и публикации относно Любовен Хороскоп. Нашият екип се старае да въвежда редовно различни материали относно Любовен Хороскоп. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Любовен Хороскоп. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Любовен Хороскоп. Любовен Хороскоп, идеи и отзиви.