Реликвите на Сатаната

Реликвите на Сатаната

4

С настъпването на третото хилядолетие след Христа се появиха много предсказания за края на света и дяволското присъствие сред нас

1

Луцифер

Луцифер - Последните текстове и материали. Мистика, загадки и всичко свързано с Луцифер. Материали за Луцифер от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Луцифер.
Луцифер - Сатанизмът - религията на злото

Сатанизмът - религията на злото

30.09.2011276635

От доста време все повече се сблъскваме с една нова така наречена религия, а именно Сатанизма. Сатанистите си имат свои ритуали, празници, заклинания както и закони.

Луцифер - Ангелите - божиите пазители срещу Луцифер

Ангелите - божиите пазители срещу Луцифер

23.09.2009711191

Господ създал ангелите, за свръзка между него и хората. Един от тях, Луцифер, не се подчинил на господната воля и оглавил армията на злото. Как изглеждат ангелите на външен вид.

На тази страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации на тема Луцифер. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Луцифер. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Луцифер. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Луцифер. Луцифер, идеи и класации.