Какво разкрива за вас положението на Луна в Козирог

Какво разкрива за вас положението на Луна в Козирог

Когато Луната е попаднала в Козирог в часа на вашето раждане, инстинктивната ви реакция ще е трезво премисляне на събитията. Ситуацията ще се прехвърля бързо наум, за да се вземе най-адекватното възможно решение.

1

Луна в Козирог

Луна в Козирог - Най-новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Луна в Козирог. Материали за Луна в Козирог от вековете до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Луна в Козирог.
Луна в Козирог - Пълнолуние изгрява днес в Козирог

Пълнолуние изгрява днес в Козирог

09.07.201704684

Тази сутрин в 7. 08 часа фазата на Пълнолуние ще изгрее в зодия Козирог. Днес трябва да се взимат важни решения, които са свързани с отговорностите ни в живота.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...