Алиса Лидъл – истинската Алиса в страната на чудесата

Алиса Лидъл – истинската Алиса в страната на чудесата

0

Алиса Лидъл – това е името на момичето, вдъхновило Луис Карол за написването на Алиса в страната на чудесата. Книгата е най-популярната, писана някога от автора.

1

Луис Карол

Луис Карол - Последните заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Луис Карол. Любопитни статии за Луис Карол от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Луис Карол.
Луис Карол - Заешка дупка в Англия ще ви отведе в магическо царство отпреди 700 г.

Заешка дупка в Англия ще ви отведе в магическо царство отпреди 700 г.

18.03.201702029

Точно като в приказката на Луис Карол Алиса в страната на чудесата, в Шропшир, Англия съществува заешка дупка, която води до вълшебен свят, съществуващ вече 7 века.

Луис Карол - Великите исторически личности, които си умряха девствени

Великите исторически личности, които си умряха девствени

06.10.201515568

Някои от безсмъртните творци, велики умове и лидери в историята на човечеството са си отишли от този свят, без да никога да правят секс, запазвайки своята непорочност от раждането до смъртта

В актуалната страница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации относно Луис Карол. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Луис Карол. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Луис Карол. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Луис Карол. Луис Карол, снимки и класации.