Как ни влияе Сатурновата дупка преди рожден ден

Как ни влияе Сатурновата дупка преди рожден ден

Специалистите по астрология твърдят, че всеки човек около 40 дни преди и след рождения си ден навлиза в Сатурнова дупка, която сериозно се отразява в много аспекти от всекидневието.

1

Лошо настроение

Лошо настроение - Актуални заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема Лошо настроение. Нашите статии за Лошо настроение от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Лошо настроение.
Лошо настроение - Преборете депресията в сивия понеделник с цветни дрехи

Преборете депресията в сивия понеделник с цветни дрехи

20.01.201411043

Третият понеделник на януари се смята за един от най-депресиращите дни от годината, затова психолозите съветват да се носят ярки цветове, за да се преборим по-лесно с лошото настроение.

Лошо настроение - Първият понеделник е най-депресиращият ден на годината

Първият понеделник е най-депресиращият ден на годината

06.01.20140655

Изчисленията на университетския преподавател Клиф Арнол стигат до заключението, че 6 януари е най-депресиращият и мрачен ден за голяма част от хората.

Лошо настроение - Пролетта е начало на нови депресии

Пролетта е начало на нови депресии

05.04.201302217

Лошото настроение винаги идва, без да сме го канили. Едва ли има някой, който да се чувства приятно, когато целият свят като че ли се срутва пред него.

Лошо настроение - Защо не се постигат целите

Защо не се постигат целите

27.08.201104834

Самосаботажът е една от причините да не постигнем целта, която сме си поставили. Винаги се намира причина да отложим приближаването към целта. Страхът от провал също е спънка.