Характерът се познава по лицето

Характерът се познава по лицето

4

Малката уста е характерна за хора, които трудно могат да вземат категорично решение. Голямата уста е присъща на хората, които са готови да се жертват за близките и приятелите си.

1

Лицето

Лицето - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко на тема Лицето. Нашите статии за Лицето от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Лицето.
Лицето - Характерът според чертите на лицето

Характерът според чертите на лицето

27.02.2012614983

Формата на лицето издава характера на човек, качествата, които той притежава, както и неговите стремежи. Виж какъв си според лицето ти.

Лицето - Душата се оглежда в очите

Душата се оглежда в очите

27.02.2011114623

Чертите на лицето издават характера. Характера според очите и науката, която изучава особеностите на лицето физиогномията.

Лицето - Изразите на лицето

Изразите на лицето

26.02.2011016513

Мимиките и жестовете на лицето играят важна роля в отношенията между хората, както съзнателно, така и несъзнателно. Езика на тялото и как да го разгадем. Чарлз Дарвин и неговата теория.

Лицето - Как да четем езика на тялото?

Как да четем езика на тялото?

13.01.20111886871

Езикът на тялото изразява вашите емоции. Лесно можете да разберете отношението към вас на работното място. Пози на тялото и израз на лицето. Езикът на тялото и контакта с очите.

Лицето - Тълкуване на личността по формата на лицето

Тълкуване на личността по формата на лицето

30.11.2010020023

Как формата на лицето ви е свързана с вашата личност? Езика на тялото може да разкрие много за вашата личност. Дълги и тънки лица, са знак за издръжливост. Широко лице, предполага силен ум.

Лицето - Езикът на тялото: Как да тълкуваме лицето?

Езикът на тялото: Как да тълкуваме лицето?

03.07.2009218431

Формата на лицето, големината на веждите, устните и носа може да разкрие много за определен човек. Езикът на тялото не винаги се отнася за всички, но често тълкуването на лицето е полезно.

В Съновник.бг на тази подстраница ще намериш избрани материали и статии за Лицето. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Лицето. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Лицето. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Лицето. Лицето, съвети и отзиви.