Кумари Кандам и легендата за Лемурия

Кумари Кандам и легендата за Лемурия

0

Всички сме чували за изгубената Атлантида. Знаете ли обаче, че има легенда, много напомняща тази за нея, но разказва за липсващата Лемурия. Тя често се свързва с историята за Кумари Кандам.

1

Лемурия

Лемурия - Последните заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Лемурия. Нашите статии за Лемурия от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Лемурия.
Лемурия - Древните загадки, които продължават да смайват света

Древните загадки, които продължават да смайват света

12.11.2016017185

На земята все още има мистерии, които никой не е разгадал. Това важи с особена сила, когато става дума за обичаите и познанията на древните ни прадеди.

Лемурия - Човечеството било експеримент

Човечеството било експеримент

23.06.2015107608

Според световно известната американска ораторка и авторка на няколко бестселъра Барбара Марчиняк човечеството е експеримент.

Лемурия - Легендата за шестте раси

Легендата за шестте раси

14.09.20132220331

Според доктрината на расите първата раса е била на самородените – ефирни, ангелоподобни същества, на ръст достигали 40-50 м. Нашата раса е шестата.

Лемурия - Цивилизацията на лемурийците

Цивилизацията на лемурийците

07.03.201229035

Третата раса на нашата земя е била тази на лемурийците. Те били с гигантски размери и не много висок интелект. Счита се, че те са обитавали континент на име Лемурия, преди 18 млн. години.

В Съновник.бг на тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани любопитни теми и публикации за Лемурия. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Лемурия. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Лемурия. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Лемурия. Лемурия, съвети и класации.