Предупрежденията на Сивия човек от Паулис Айлънд

Предупрежденията на Сивия човек от Паулис Айлънд

1

Има хора, които вярват, че Сивият човек е духът на пирата Черната брада, а други смятат, че това е трагично загиналият притежател на местния хотел.

1

Легенди за духове

Легенди за духове - Най-новите текстове и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Легенди за духове. Любопитни статии за Легенди за духове от вековете до днес. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Легенди за духове.
Легенди за духове - Призрак погубил мъж от пловдивско село

Призрак погубил мъж от пловдивско село

27.06.201515069

Когато паднела нощта, призракът започвал да кръжи над района, където е погребан, и да търси възмездие.

Легенди за духове - Истории за духове, които ще ви втрещят

Истории за духове, които ще ви втрещят

26.06.20132538030

От 1948 година насам духът на мъжа с чантата постоянно се появява на летище Хийтроу. Мери Стокъм е дух, който се появява на старо гробище в Охайо. Духът е на жена, която отровила собствените си деца.

Легенди за духове - 10 замъка, обитавани от духове

10 замъка, обитавани от духове

20.02.201326025

Има много легенди за духове, които се скитат по земята и плашат хората и често такива легенди са свързани със старинни замъци.

Легенди за духове - Остров Повеглия - проклетата земя

Остров Повеглия - проклетата земя

12.12.2012137960

Остров Повеглия е един от островите, намиращи се между Венеция и Лидо, във Венецианската лагуна. Но вместо да е приятно място за почивка и отдих, този остров смразява кръвта на всеки местен жител.

На текущата подстраница ще намериш подбрани теми и статии относно Легенди за духове. Нашият екип се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Легенди за духове. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Легенди за духове. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Легенди за духове. Легенди за духове, идеи и потребителски оценки.