Най-злите жени в историята

Най-злите жени в историята

0

Историците са склонни да се фокусират само върху злите мъже живели някога, но истината е, че историята познава и не малко зли жени, отговорни за смъртта на стотици невинни.

1

Кървавата Мери

Кървавата Мери - Най-новите заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Кървавата Мери. Любопитни статии за Кървавата Мери от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Кървавата Мери.
Кървавата Мери - Как да призовем духа на Кървавата Мери?

Как да призовем духа на Кървавата Мери?

30.12.20143411218

Макар животът на Мери да е забулен в мистерия, начинът, по който нейният дух може да бъде призован, е само един. Кървавата Мери се свързва с много имена, включително Мери Джейн, Мери Лу, Мери Уорт

Кървавата Мери - Зловещите женски призраци

Зловещите женски призраци

10.06.2014185456

Легендата за Кървавата Мери е стряскала не един и двама в продължение на много десетилетия. Призракът на Кърватата Мери преследва тези, които са се осмелили да я повикат.

Кървавата Мери - Най-популярните духове в историята

Най-популярните духове в историята

30.06.201398126

Сред най-популярните духове в историята е Кървавата Мери. Момичето от гробището е друг известен призрак – той обитава град Джъстит в щата Илинойс.

Кървавата Мери - Любопитни факти за Кървавата Мери

Любопитни факти за Кървавата Мери

13.02.20131228826

След като Хенри VIII се разделя с Катерина и се жени за Ан Болейн, съдбата на Мари се променя. Тя става извънбрачно дете, което бива прогонено от двореца.

Кървавата Мери - Още за легендите за Кървавата Мери

Още за легендите за Кървавата Мери

28.06.20115116623

Произходът на легендата за Кървавата Мери е неизвестен. За нейни протитипи претендират магьосница, изгорена на клада през късното Средновековие, кралица Мария Тюдор и млади жени.

Кървавата Мери - Най-прочутите призраци

Най-прочутите призраци

22.05.201145604

Сред най-известните призраци е Летящият холандец, Кървавата Мери. Съществуват ли призраци? Ето някой популярни истории за призраци.

Кървавата Мери - Шестте жени на крал Хенри VIII

Шестте жени на крал Хенри VIII

18.11.2010824270

Скандалният Крал Хенри VIII има цели 6 жени и съответно брака. Първата му жена е Катарина Арагонска, която ражда бъдещата кралица Кървавата Мери. Втората съпруга е Ан Болейн - майка на Елизабет Първа

Кървавата Мери - Легендата за Кървавата Мери

Легендата за Кървавата Мери

14.02.2010293128654

Вещица от американския щат Пенсилвания убивала млади момичета и пиела кръвта им, за да се подмладява. Според легендата вещицата, наричана от местните Кърватата Мери, била изгорена на кладата.

На актуалната подстраница ще попаднеш на избрани материали и статии относно Кървавата Мери. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Кървавата Мери. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Кървавата Мери. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Кървавата Мери. Кървавата Мери, снимки и потребителски оценки.