Още една тайна на пирамидата Кукулкан излезе наяве

Още една тайна на пирамидата Кукулкан излезе наяве

Екип от археолози откри, че най-известната от пирамиди на маите е строене на принципа на руските матрьошки. Изследване на пирамидата Кукулкан показва, че в храмовия комплекс се намира още една подобна структура.

1

Кукулкан

Кукулкан - Новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Кукулкан. Материали за Кукулкан от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Кукулкан.
Кукулкан - Откриха езеро под свещения град на маите

Откриха езеро под свещения град на маите

15.08.201501339

Цяло езеро е било намерено при проучване на мексикански учени под пирамидата на Кукулкан в свещения град на маите Чичен Ица, намиращ се на полуостров Юкатан.

Кукулкан - Пирамидите на маите

Пирамидите на маите

27.04.201206451

От градовете на маите не е останало кой знае колко, но пирамидите им са добре запазени. Една от най-известните пирамиди на маите се намира в Гватемала.

Кукулкан - Богът на маите Кукулкан обезглавил италианци и британци

Богът на маите Кукулкан обезглавил италианци и британци

05.05.201006377

Кристалните черепи на бога на маите Кукулкан, открити от италиански пътешественици, наказват строго провинилите се. В образа на Кукулкан се явява предводителя на Толтеките, като превъплъщение на бога

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...