Вуду митове и легенди

Вуду митове и легенди

0

Всички сме чували за ужасяващите вуду магии, в които някой боде кукли с игли и възкресява мъртвите под формата на зомбита. Документираните истории убеждават човечеството в съществуването на тези практики. Истината обаче е доста по-различна.

1

Кукли

Кукли - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Кукли. Любопитни статии за Кукли от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Кукли.
Кукли - Зъл демон облада перуанска кукла

Зъл демон облада перуанска кукла

22.06.20170256

Любители на окултни практики от Перу твърдят, че притежават зловещо кукла, обладана от зъл дух. Според тях именно демонът е причина куклата да говори и да мърда главата и ръцете си, дори когато батериите ѝ са извадени навън.

Кукли - Зловещо! В Япония организират погребения за кукли

Зловещо! В Япония организират погребения за кукли

15.06.20170187

Това обаче не е някакво ново шоу с комерсиална цел, а съвсем сериозна церемония, която се извършва заради известно в страната схващане.

Кукли - Зловещ Остров на куклите взима страха на хора от цял свят

Зловещ Остров на куклите взима страха на хора от цял свят

03.03.201611263

Отшелникът Дон Хуан Сантана събирал кукли и ги окачвал навсякъде из острова, защото се надявал, че така ще успее да успокои духа на починалото детенце.

Кукли - Жена прави кукли-копия на умрели бебета

Жена прави кукли-копия на умрели бебета

16.09.201511181

51-годишната англичанка открила хоби, което за мнозина може и да звучи ужасяващо, но на нея ѝ действа успокояващо.

На актуалната страница ще откриеш най-новите заглавия и публикации относно Кукли. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Кукли. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Кукли. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Кукли. Кукли, снимки и потребителски оценки.