Имаш отрицателен резус-фактор – ти си извънземно!

Имаш отрицателен резус-фактор – ти си извънземно!

Четирите основни кръвни групи са известни на всички. Те са 0, AB, B, и A. Разликата между тях зависи на първо място от протеините в кръвта.

1

Кръвни Групи

Кръвни Групи - Актуални текстове и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Кръвни Групи. Нашите статии за Кръвни Групи от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Кръвни Групи.
Кръвни Групи - Разберете какви сте според кръвната група!

Разберете какви сте според кръвната група!

17.11.2015011224

Японците са на мнение, че кръвната група е тази, която издава най-интимните качества на личността. За да разберат дали си подхождат, в Страната на изгряващото слънце не се питат коя зодия са, а коя кръвна група са.

Кръвни Групи - Идентичност спрямо кръвната група

Идентичност спрямо кръвната група

02.10.20130108331

Кръвните групи са 4 - 0, A, B и AB. Всяка от тях има подгрупи, зависещи от резус фактор, съответно положителен или отрицателен (RH+ и RH-). Кръвната група се предава наследствено и е един от показателите за човешка идентичност.

Кръвни Групи - Кръвопреливането може да ни преобрази

Кръвопреливането може да ни преобрази

01.09.201306351

Човек може да претърпи пълна метаморфоза, от едно пълно кръвно преливане. Това доказаха експериментите на Mосковския институт за кръвопреливане.

Кръвни Групи - Характерът според кръвната група

Характерът според кръвната група

14.09.2012032215

Характерът може да се определи не само според зодията, но също така и според кръвната група на дадения човек. По кръвната група могат да се прогнозират от специалисти успехите на определени хора.

Кръвни Групи - Любовна съвместимост според кръвната група

Любовна съвместимост според кръвната група

10.08.2012026006

Смята се, че освен психологическата съвместимост съществува и физиологична – съвместимост според кръвната група.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...