Кралските убийства, шокирали средновековна Европа

Кралските убийства, шокирали средновековна Европа

Животът на малкото останали днес крале, кралици, принцове и принцеси е луксозен и приятен. Разбира се, невинаги е било така. Някога вземането и задържането на престола е било трудно начинание, съпътствано с интриги и дори брутални убийства

1

Крале

Крале - Най-новите заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Крале. Нашите статии за Крале от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Крале.
Крале - Най-отвратителните навици на кралските особи

Най-отвратителните навици на кралските особи

24.01.201709283

Днес малкото останали кралски особи по света са пример за изтънченост, маниери и култура. Повечето са модни икони, като дори стават такива още докато са в пелени, какъвто е случаят с наследниците на британския трон, например.

Крале - Стоунхендж се оказа гробница на крале от Каменната ера

Стоунхендж се оказа гробница на крале от Каменната ера

09.05.20160525

Монолитните скали на древния Стоунхендж са вдъхновили стотици митове и легенди за отминало величие, мистицизъм и магия. Въпреки вече близо столетните изследвания на учени и археолози и опитите им да разплетат мистерията около това място

Крале - Доказаха любовна връзка между Мария Антоанета и шведски граф

Доказаха любовна връзка между Мария Антоанета и шведски граф

26.01.201601100

Френски научен екип доказа, че Мария Антоанета е имала тайна любовна връзка с шведския граф Аксел де Ферсен. Аферата на френската кралица е била доказана с разшифроването на любовни писма.

Крале - Кратка биография на Мария Антоанета

Кратка биография на Мария Антоанета

12.08.201502696

Мария Антоанета Жозефа Жана е родена през 1755 година. Като дете тя е миловидна, хубава, енергична и с лекота печели симпатиите на околните.